Sağol runal bunu daha önce inceledim ama video hemen açılmıyor sorun var sanırım o yüzden bu şekilde link verdim..
warkortali dedi ki:Sağol runal bunu daha önce inceledim ama video hemen açılmıyor sorun var sanırım o yüzden bu şekilde]
tamam![]()
RuNaL dedi ki:warkortali dedi ki:Sağol runal bunu daha önce inceledim ama video hemen açılmıyor sorun var sanırım o yüzden bu şekilde]
tamam![]()
runal benim java kendinden geçmiş o yüzden videoları göremiyormuşumşimdi düzelttim rica edersem koyduğun videoyu kaldırırmısın yardımın için teşekkür ederim..
warkortali dedi ki:RuNaL dedi ki:warkortali dedi ki:Sağol runal bunu daha önce inceledim ama video hemen açılmıyor sorun var sanırım o yüzden bu şekilde]
tamam![]()
runal benim java kendinden geçmiş o yüzden videoları göremiyormuşumşimdi düzelttim rica edersem koyduğun videoyu kaldırırmısın yardımın için teşekkür ederim..
tabi ki![]()
RuNaL dedi ki:warkortali dedi ki:RuNaL dedi ki:warkortali dedi ki:Sağol runal bunu daha önce inceledim ama video hemen açılmıyor sorun var sanırım o yüzden bu şekilde]
tamam![]()
tabi ki![]()
Eline sağlık![]()
Şarkı çok güzeldir, klibini ilk defa görüyorum
teşekkürler