Merhabalar. Sağ tık yaptığımda Radeon Software gözükmüyor ve internetten güncel sürümü indirmeye çalıştığımda exe dosyasını kuruyor sonra hiçbir ekran gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Son düzenleyen moderatör:
Sisteminizin özelliklerini yazabilir misiniz? Birde .exe'yi açtığınızda sürücüyü kurmuyor, C:\AMD klasörüne sürücüyü çıkartıyor. Oradan sürücü kurulumunu açabilirsiniz.Merhabalar. Sağ tık yaptığımda Radeon Software gözükmüyor ve internetten güncel sürümü indirmeye çalıştığımda exe dosyasını kuruyor sonra hiçbir ekran gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
8gb rx 5500 xt,b450 tomahawk max 2,r5 3600,3600mhz 8gb ram yani ben exeyi açıyorum install diyorum oradaki yükleme barı doluyor hiçbirşey olmuyor sürücü kurulumunu nereden açacağım anlamadımSisteminizin özelliklerini yazabilir misiniz? Birde .exe'yi açtığınızda sürücüyü kurmuyor, C:\AMD klasörüne sürücüyü çıkartıyor. Oradan sürücü kurulumunu açabilirsiniz.
Aygıt yöneticisinden kurmayı deneyin birde. Sürücünün olduğu klasörü seçip kurmayı deneyin. İnşAllah kurulur.8gb rx 5500 xt,b450 tomahawk max 2,r5 3600,3600mhz 8gb ram yani ben exeyi açıyorum install diyorum oradaki yükleme barı doluyor hiçbirşey olmuyor sürücü kurulumunu nereden açacağım anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım format atacağım vakti geldi diye düşünüyorum