XONURX_0110
Öğrenci
1.#240 gb ssd# ile birlikte #asus 4gb r9 380 strix gaming 256bit#mi?
Yoksa;
2.Ssd siz MSI 8gb r9 390 strix gaming 512 bit#mi?
TSKLER...
Yoksa;
2.Ssd siz MSI 8gb r9 390 strix gaming 512 bit#mi?
TSKLER...
Fakat ssd oyunlarda performans yaratmior die biliyorum.Nedenini aciklar misin?Ssd li bence...
Ayni fikirdeyim,TSKLERBi nedeni yok ama ben olsam bundan sonra ssd siz bir bilgisayar almazdım sadece oyun içinse bilemem...
Kardesim o kadar aklimiz var herhalde fakat acil cevap bekledigim icin yeni konu actim.Ne diye ayrı ayrı konu açıyorsun?
Diğer açtığın konudan devam etsene. Topladığım PC İdeal mi?
5 tane konu açmışsın hocamKardesim o kadar aklimiz var herhalde fakat acil cevap bekledigim icin yeni konu actim.
Haklisin k.b. .D5 tane konu açmışsın hocam![]()
Bekleyeceksin, acelesi v.s. yok. Acelen varsa gidip danışman tut kendine.Kardesim o kadar aklimiz var herhalde fakat acil cevap bekledigim icin yeni konu actim.
Uzatma burda soru soruyoruz, ayrica burda senden daha rutbeliler var sana laf dusmez.Bekleyeceksin, acelesi v.s. yok. Acelen varsa gidip danışman tut kendine.
Bu işin rütbe ile alakası yok , fazla çene yapıp giderli konuşamazsın. Bilgisayar ile ilgili konularda kimlerin yardımcı olup kimlerin daha fazla mesaj yazdığı ve fayda sağladığı önemli. Rütbenin önemi yok. Ona göre konuşmanı düzelt. Yoksa bu forumdan sana ekmek çıkmaz...Uzatma burda soru soruyoruz, ayrica burda senden daha rutbeliler var sana laf dusmez.