R9 280x Görüntü gelmiyor

hiphoplife347

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar;

3 ay önce MSİ r9 280x adlı ekran kartı aldım ve aldığıma pişman oldum.İlk geldiğinde mavi ekran hatasıyla uğraştım 2 ay gibi,daha sonra oyuna girdiğim gibi tak monitörden görüntü gidiyor.Bu %70 gibi bir oranla oluyor bazende hiç olmuyor film,dizi izliyorum tak gidiyor.Sabahları daha çok oluyor.Bir ara sabah kalkıyorum pc başına geçiyorum başlatıyorum görüntü yok yani her sabah ekran kartını söküp takıyordum.Şu an Hd 7350 kullanıyorum böyle bir sorun yok tahminime göre yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum.Şimdide faturasını kaybetmişim garantiye alırlar mı ve belki sorun kolay bişeydir cevaplarınızı bekliyorum.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aldığın firma ile iletişime geç faturanın örneğini mail ile iste. Ben de zamanında laptop un faturasını kaybetmiştim, iletişime geçtim mail ile attılar çıktısını almıştım. Şu da var üzerinde ki seri numaradan ne zaman aldın garantisi ne kadar var çıkıyor ama bazı firmalar faturayı zorunlu tutuyor şansına kalmış

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
AMD kartları zaten daima problemli. Sen aldığın yere geri götür yardımcı olurlar.

hiphoplife347

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eksen Bilgisayardan aldım.Sizce kabul ederler mi?Ya da illa garantilik mi durum?

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle merhaba arkadaşlar;

3 ay önce MSİ r9 280x adlı ekran kartı aldım ve aldığıma pişman oldum.İlk geldiğinde mavi ekran hatasıyla uğraştım 2 ay gibi,daha sonra oyuna girdiğim gibi tak monitörden görüntü gidiyor.Bu %70 gibi bir oranla oluyor bazende hiç olmuyor film,dizi izliyorum tak gidiyor.Sabahları daha çok oluyor.Bir ara sabah kalkıyorum pc başına geçiyorum başlatıyorum görüntü yok yani her sabah ekran kartını söküp takıyordum.Şu an Hd 7350 kullanıyorum böyle bir sorun yok tahminime göre yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum.Şimdide faturasını kaybetmişim garantiye alırlar mı ve belki sorun kolay bişeydir cevaplarınızı bekliyorum.
catalys control center üzerinden overdrive ayarlarında oynama yaptın mı?

hiphoplife347

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arada yapıyorum Gta 5 oynarken ısı yüzünden açıyorum yani,ama yapmadığım zamanda görüntü gidiyor.