R9 270X Arızalandı yardım

monsterjam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba.Yaklaşık 2 hafta önce ekran kendi kendine siyahlaşıp kapatıyordu.Bazen 1-2 saate bazen bütün günün sonunda bazen ertesi gün.Önce ekran kararıyordu arkadaşla konuşuyorduk bir süre sonra seslerde gidiyordu reset tuşuna basınca da mavi ekran veriyordu.Ürünün garantisi de 2 hafta önce bitti şansa... Bende ürünü aldığım yere götürdüm garanti için parası neyse vereyim siz yeter ki gönderin dedim Olmaz dediler.Bende evde ekran kartını çıkardım slot yuvasına biraz üfledim falan 1 haftadır sorunsuz çalışıyordu.Yemek yemeye gittim geldiğimde ekranlarım (2 tane kullanıyorum) ikisi birden kararmış kapatıp açınca ekranlar gelmiyor bios erkranı falanda dahil.Ekran kartını yine söktüm fanını da söktüm üfledim sonra yine taktım yine çalışıyor ama tahminimce birdaha gidecek.Ne yapabilirim sizce.İzmir içi yetkili servis yada ekran kartımı tamir edebilecek iyi bir yer varmı? Lütfen yardım edin.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ekran kartının Pci Expresse oturan sarı kısmını bildiğimiz okul silgisiyle çok dikkatli bir şekilde silmeyi dene.

monsterjam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PCI girişindeki altın kaplama kısmı değilmi.Anladım deneyeceğim bu arada ilk seferki verdiği hata VIDEO_TDR_FAILURE (atikmpag.sys) hatasıydı her türlü çözümü denedim bu arada sorunum tahminimce donanımsal

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
En güncel crimson sürücüsü de yüklümü?

monsterjam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabii hatta driveri silip baştan bile yükledim

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Tek ekran deneyin birde bakalım sorun olucakmı ?