bence iyi fiyat ama fiyatı az indir 1200 falan yap ram az en az 8 olmalı onunu dışında iyi sistem alınır benceArkadaşlar arkadaşım bana bilgisayarını satacak 1300 tl ye filn r7 240 2gb, xeon e5450 4 gb ram var full kasa. Sizce alınırmı yoksa farklı önerileriniz varmı ?
1500 den indirdim ayrıca biraz ısınma sorunu varmış boşta 70-80 görüyormuş fan almam lazımmışbence iyi fiyat ama fiyatı az indir 1200 falan yap ram az en az 8 olmalı onunu dışında iyi sistem alınır bence
overclock yapılmış galiba iyi fan alman lazım bide kaliteli bir macun al kasa da fan yoksa bence kasa da değiştir boşta 70 80 derece ne ben oyunda görmüyorum1500 den indirdim ayrıca biraz ısınma sorunu varmış boşta 70-80 görüyormuş fan almam lazımmış
macun o yapacak rampage in macunu fan önerin varmıdıroverclock yapılmış galiba iyi fan alman lazım bide kaliteli bir macun al kasa da fan yoksa bence kasa da değiştir boşta 70 80 derece ne ben oyunda görmüyorum![]()
macun o yapacak rampage in macunu fan önerin varmıdır
bunu daha tanılır sitelerde bulabilirmisin hepsiburada trendyol vs.![]()
Dark Freezer X90, 92mm 4pin PWM Fanlı, 2x Isı Borusu, Direkt Kontak Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX90) | Teknobiyotik
AM4 RYZEN Uyumlu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Intel ve Amd Soketlerle Uyumlu, 120mm Toplam Yükseklik, 2x 6mm Isı Borusu, Sessiz Fan' lı Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Dark mühendislik ekibi Intel ve AMD...www.teknobiyotik.com
teknobiyotik gayet iyi site ben bilgisayarı ordan aldım bir sıkıntısı yokbunu daha tanılır sitelerde bulabilirmisin hepsiburada trendyol vs.
teknobiyotik en iyi bilgisayar ve bilgisayar parçası satan sitelerden birisidir gönül rahatlığıyla alabilisinizbunu daha tanılır sitelerde bulabilirmisin hepsiburada trendyol vs.
Dark yerine bu markayı öneririm.![]()
Dark Freezer X90, 92mm 4pin PWM Fanlı, 2x Isı Borusu, Direkt Kontak Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX90) | Teknobiyotik
AM4 RYZEN Uyumlu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Intel ve Amd Soketlerle Uyumlu, 120mm Toplam Yükseklik, 2x 6mm Isı Borusu, Sessiz Fan' lı Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Dark mühendislik ekibi Intel ve AMD...www.teknobiyotik.com
teknobiyotik en iyi bilgisayar ve bilgisayar parçası satan sitelerden birisidir gönül rahatlığıyla alabilisiniz
teşekkürler iyi günlerteknobiyotik gayet iyi site ben bilgisayarı ordan aldım bir sıkıntısı yok
alacağım arkadaş bunu demişti bunada bakarımDark yerine bu markayı öneririm.