bozukbazukax2
Öğrenci
Arkadaşlar,Sapphire R7 240 2 gb .Darboğaz yapmayacak uygun fiyatlı işlemci önerir misiniz.
Anakart: P5G41T-M LX3
Anakart: P5G41T-M LX3
Teşekkürler Q9300 düşünüyorum ve de anakart lga 775 sadece çip setine bakmak yeterlimidir uyumlu olduğunu anlamak için ?Core 2 quad Q9XXX serisinden bi işlemci alabilirsiniz.
Peki sizce o listeden hangisi oyun için daha mantıklı gerçi yıllanmışlar ama .
Çok iyi özetledinizGPU kullanımının yüzde 20 olması demek,neredeyse e.kartının hiç kullanılamaması,yani dardoğazın alası demek.Cpu nun da yüzde 95 olması ,işlemcinin yetmeyip ,iyice zorlanması. Yan i her halukarda ,quad bi işlemci, bu değerleri değiştirecektir. GPU kullanımı artar,işlemci kullanımı da düşer. İstenen de bu zaten.
Drop olayları yine de olabilir ama bu driverlerden falanda olabilir. Ancak ne kadar drop yapsa da ,10 fps lere kadar yapamayacağı için, bariz takılmalar azalabilir. Bilmem,anlatabildim mi.
Üstad , o zaman quaddan bana uyanı alıyorum perf. açısından pek fark olmaz heraldeR7 240, çok çok kötü bi kart değil. Nice ,daha eski ve ondan güçsüz kartlar var.
2 çekirdekli bir işlemciden 4 çekirdekli bir işlemciye geçeceksin,bilgisayar rahatlayacaktır.Aynı şekilde işlemcin yetersiz geldiği için ekran kartı da tüm gücünün kullanamıyordu,oyunlarda da fps in artacaktırÜstad , o zaman quaddan bana uyanı alıyorum perf. açısından pek fark olmaz heralde
Perf açısından derken quadın kendi arasında seçecepim işlemci ,yanlıs anlasılmasın2 çekirdekli bir işlemciden 4 çekirdekli bir işlemciye geçeceksin,bilgisayar rahatlayacaktır.Aynı şekilde işlemcin yetersiz geldiği için ekran kartı da tüm gücünün kullanamıyordu,oyunlarda da fps in artacaktır![]()