R7 240 Asus Overclock Kilidi Açma

Reaksiyon puanı
277
Selamlar kuralpat'dan geliyorum oradaki elemanlar derdime derman olamadı yada bu yapılabilir birşey değil diyemediler gördüğünüz fotoğraftaki değerlerin üstüne çıkmama afterburner izin vermiyor şimdi gidip ayarlarda öyle bir tuş vardı demeyin tuş açık ben tüm kapıların açılmasını istiyorum biraz fps artışı görmek ve o alacağım siyah mavi beyaz vs ekranların yaşatacağı duyguyu almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
eğer böyle birşey yapılıyorsa ama bios yoluyla yapılıyorsa hiç demeyin bile biosla uğraşmak istemiyorum resim_2021-05-06_225159.png

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Selamlar kuralpat'dan geliyorum oradaki elemanlar derdime derman olamadı yada bu yapılabilir birşey değil diyemediler gördüğünüz fotoğraftaki değerlerin üstüne çıkmama afterburner izin vermiyor şimdi gidip ayarlarda öyle bir tuş vardı demeyin tuş açık ben tüm kapıların açılmasını istiyorum biraz fps artışı görmek ve o alacağım siyah mavi beyaz vs ekranların yaşatacağı duyguyu almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
eğer böyle birşey yapılıyorsa ama bios yoluyla yapılıyorsa hiç demeyin bile biosla uğraşmak istemiyorumEkli dosyayı görüntüle 151018
Eğer bu kadar hız aşırtma yaparsanız kartın VRAM'ler GG olur. Bunu bile yapmanız kartı zorlar. Kartın kapasitesi belli. Şu yaptığınız kartın VRAM'lerini bozabilir bu arada. Artifact vs. olmuyor mu?