R5 2600 GTX 1660Ti Düşük GTA IV Performansı

Sagurata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba. Oyunu dün sorunsuz bir şekilde hiçbir şekilde kasma yoktu. Fakat bugün oyunun giriş menüsünde bile fare hareketlerine kadar kasıyor. Oyuna girdiğimde yürüyemiyorum zaten. Oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu biliyorum ama bununla alakalı birşey değil. (Driverlar ve BIOS herşey güncel, oyun orijinal.)
Sistem Özellikler:
İşlemci: Ryzen 5 2600
RAM: 2x8 3000MHz
Ekran Kartı: 1660Ti
Anakart: B450 (tam adını hatırlamıyorum)
480 GB SSD

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Merhaba. Oyunu dün sorunsuz bir şekilde hiçbir şekilde kasma yoktu. Fakat bugün oyunun giriş menüsünde bile fare hareketlerine kadar kasıyor. Oyuna girdiğimde yürüyemiyorum zaten. Oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu biliyorum ama bununla alakalı birşey değil. (Driverlar ve BIOS herşey güncel, oyun orijinal.)
Sistem Özellikler:
İşlemci: Ryzen 5 2600
RAM: 2x8 3000MHz
Ekran Kartı: 1660Ti
Anakart: B450 (tam adını hatırlamıyorum)
480 GB SSD
Oyuna girip zorda olsa Afterburner ile CPU kullanımı ve sıcaklığı, GPU kullanımı ve sıcaklığı, FPS ve RAm kullanımını paylaşır mısınız?

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Bu tür olaylar genellikle anakartta ki voltaj sorunundan kaynaklanabilir.Siz yine de bir driver booster ı indirip kontrolleri yapın.Olmazsa psu nun arızası söz konusu olabilir.Herşey iyiyken bir anda sorun çıkarda ya bir arıza vardır ya da dediğim gibi driver sorunu vardır.Driver Booster dam detaylı duvarları görebilirsiniz. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tür olaylar genellikle anakartta ki voltaj sorunundan kaynaklanabilir.Siz yine de bir driver booster ı indirip kontrolleri yapın.Olmazsa psu nun arızası söz konusu olabilir.Herşey iyiyken bir anda sorun çıkarda ya bir arıza vardır ya da dediğim gibi driver sorunu vardır.Driver Booster dam detaylı duvarları görebilirsiniz. :)
Yoksa sistem gayet iyi

Yoksa sistem gayet iyi
Son zamanlarda elektrik kesintisi veya bilgisayarın restart atması söz konusu oldu mu?

Sagurata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Oyuna girip zorda olsa Afterburner ile CPU kullanımı ve sıcaklığı, GPU kullanımı ve sıcaklığı, FPS ve RAm kullanımını paylaşır mısınız?
birazdan atıyorum

Yoksa sistem gayet iyi

Son zamanlarda elektrik kesintisi veya bilgisayarın restart atması söz konusu oldu mu?
Ama bu sorun sadece GTA 4'de oluyor. Witcher 3 70-90 FPS alıyorum mesela ultrada. Driver Booster indiriyorum şuan.

Sagurata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Driver booster'dan uzak durun mümkün mertebe. Birden bu olayın olması garip olmuş. Oyun esnasındaki CPU, GPU ve RAM kullanımını atabilir misiniz?