R. Tayyip Erdoğan'nın Virüs Kapmasını İstemeleri

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
13 Yaşında biri olarak bu yazıyı yazıyorum. Son birkaç haftadır yaşadığım olay. AKP'li bir milletvekili, koronavirüse yakalanıyor ve haberde milletvekilinin birkaç gün önce Erdoğan'la temasa geçtiği söyleniyor. Haber yorumları: "Allah'ım sen konuyu biliyorsun." "Darısı başınıza Erdoğan." vb yorumlar. Bir kere bir siyasetçinin koronavirüse yakalandığı için bu olayda siyasete girmek çok ayıp. Üstelik siyasete girmeyi boşverin göz göre göre utanmadan koronaya yakalanmasını istemek. Terbiyesizlik. Üstelik bu haber gönderilerinin altına gidip bu tarz bir yorum yazan bir arkadaşımı şu an takipten çıktım. Ve başka bir siyasetçi, İmamoğlu koronaya yakalanmış. Ve bu haberin gönderisinin altındaki yorumlar: "Bu konuda siyasete girilmemeli Allah şifa versin." "Geçmiş olsun." "Allah şafi ismiyle şifa versin." vb. yorumlar var.

Şimdi Adaleti "Allah'ım sen konuyu biliyorsun." diyen sözde Atatürkçüler mi getirecek

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,591
Ekrem İmamoğlu'na da aynısı diyenler vardı. Ek olarak tekrar gördük ki İzmir depreminden sonra zina yaptıkları için İzmir halkının bu depremi hak ettiği belirtilen birçok paylaşım yapıldı sözde Müslüman insanlar tarafından. Bu tarz kutuplaşmalar hep vardı ve hem devam edecek. Siyasi görüş fark etmeksizin her görüşün içerisinde aptal insan vardır. Futbol takımı holiganı gibi siyasi parti tuttuğumuz için, dinimizin emrettiği saygı ve hoşgörüyü kendimiz dışında kimseye göstermediğimiz için ülkece bu haldeyiz zaten.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
Hastalık ya da felaketler din ya da görüş ayırmıyor bu kadar basit. Bunu idrak edemeyen biriyle iletişmeye ya da diyaloğa girmeye gerek yok.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Muasır medeniyetler seviyesine çıkmamız için bir 100 Yıl daha geçmesi gerekecek gibime geliyor...

Ülkecek seviyemiz çok kötü. Siyaset nedir dünya görüşü nedir saygı nedir sevgi nedir tartışma veya Uzlaşma kültürü nedir hiç bilmiyoruz. Benim gibi düşünmüyorsa say söv gitsin. Benim gibi düşünmüyorsa gebersin banane diyenler var. Mesela Selahattin Demirtaş'ı hiç sevmem ama gebersin demem genenede cezası neyse çeksin derim en fazla. Veya eşine çoluğuna çocuğuna sövmem. Babasının bir yanlışı varsa onları neden bağlasın ?

Ben şunu duydum banane abi AKP düşünsün ülke batsın gerekirse yeterki gitsinler benim tuzum kuru zaten diyen dolu. Dünyada başka örneği varmıdır acaba kendi Ülkesinin liderine gayri meşru yönetim diyen. Yurtdışına şikayet eden veya yurtdışından yabancılar ülke liderine laf edince ses çıkarmayan hatta içten içe sevinen ? Ben hiç sanmıyorum...

Sabah akşam Dolar dahada yükselsin diyebilen bir kitle var mesela. Veya bir ara terör saldırıları iyice artsın ölen ölsün yeterki hükümet devrilsin diyebilenler vardı. Bu zihniyetler düzelmeden işimiz zor...

Zamanında Osmanlı Devletinin son zamanlarıda böyle heba oldu gitti. Balkan savaşlarında ordu içi siyasi görüş farklarından yüzde yüzz kazanmamız gereken savaşlarda adamlar İstanbul'un girişine geldi sırf askerlerin o İttihatçı o saltanat yanlısı o padişaha bağlı komutan vb laftalamaları İttihatçı komutanların kini nefreti yüzünden birbirine yardım etmemesi gebersin demeleri yüzünden binlerce askerimiz ölmüştü...

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Ekrem İmamoğlu'na da aynısı diyenler vardı. Ek olarak tekrar gördük ki İzmir depreminden sonra zina yaptıkları için İzmir halkının bu depremi hak ettiği belirtilen birçok paylaşım yapıldı sözde Müslüman insanlar tarafından. Bu tarz kutuplaşmalar hep vardı ve hem devam edecek. Siyasi görüş fark etmeksizin her görüşün içerisinde aptal insan vardır. Futbol takımı holiganı gibi siyasi parti tuttuğumuz için, dinimizin emrettiği saygı ve hoşgörüyü kendimiz dışında kimseye göstermediğimiz için ülkece bu haldeyiz zaten.
Örnek: Tesettürlü kız resimli profiliyle yazan kişi:
provokatif_paylasim_yapan_sahsin_kimligi_sok_etti_1604262912_4433.jpg

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,764
Net şekilde bir AKP muhalifi olarak;
terör olsun da hükümet yıkılsın
dolar çıksın da ekonomi batsın
vs gibi söylemlerde bulunanlar ya vatan hainidir ya salaktır ya da ikisi birdendir.

Neticede herkes aynı gemide ve arzu edilen söylemler de herkesi vurur.
eğer AKP gidecek ise ve başkası gelecek ise bu da seçim yolu ile olur.

Ancak sizin bu söylediğiniz kesimin de minimal bir kesim olduğunu düşünüyorum

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Örnek: Tesettürlü kız resimli profiliyle yazan kişi:
provokatif_paylasim_yapan_sahsin_kimligi_sok_etti_1604262912_4433.jpg
Yani şöyle mi oluyor . İzmir'deki herkes zina yapıyor. Fakat kos koca İstanbul gibi 15.52M nüfusa sahip bir yerde kimse zina yapmıyor . Veya diğer şehirlerdeki insanlar.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
O malum kişiyi günahım kadar sevmem ancak "bir insanın ölmesini isteyip" Müslümanız diye geziyorlar ilginç açıkcası. Her sevmediğin kişinin ölmesini istersen, dünyada adam kalmaz.