AhmetsBrain
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 114
Windows 10 kullanıyordum önceden fakat çok fazla kaynak tüketiyor ve ben oyun veya baska birsey yaomakta zorlaniyordum yani herhangi biryerde sag tık yapsam bile 30 saniye ile 1dakika belki daha fazla imleç dönüyor falan bu yuzdeb window 8.1 e geçtim ve buradada fazla kasmasın falan diye birkaç ayar yapmaya calisiyorum mesela cs go oynamak istiyorum veya league of legends vs. Bunlar içinNeden bunu yapmak istiyorsun? Ona göre yardımcı olalım.
Windows'un kullanmadığın hizmetleri ve programlarını kapat;
- Windows Update ve buna bağımlı hizmetler,
- Windows Mağaza uygulaması ve buna bağlı hizmetler,
- Windows Search
- Sysmain.
Bir de bilgisayarın kötüyse, Windows 7 kullan kanki.
İşlemci kaynakların, Windows 10 için iyi değil kanki. CS:GO'da bile kasıyor.![]()
Toshiba Satellite C50-B-14Z Notebook
Toshiba Satellite C50-B-14Z Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bilgisayar bu varsayilan olarak win 8.1 ile geldi
Windows tan başka işletim sistemi kullanmakda pek istekiyorum ama bilmiyorum ki yani bazi uygulamalarda windows harici işletim sistemlerine gore destegi olmuyor mesela sadece windows kullanicilari o uygulamayi yukleyebiliyor tarzıİşlemci kaynakların, Windows 10 için iyi değil kanki. CS:GO'da bile kasıyor.
Sana GNU/Linux kurmanın öneririm. Bilgisayarının performansı artar.
Bilgisayarın oyunları nasıl oynatıyor? İnternette izledim biraz kötü oynatıyor.Windows tan başka işletim sistemi kullanmakda pek istekiyorum ama bilmiyorum ki yani bazi uygulamalarda windows harici işletim sistemlerine gore destegi olmuyor mesela sadece windows kullanicilari o uygulamayi yukleyebiliyor tarzı