QuestNet nedir?

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
merhaba arakdaşlar size birşey danışmak istiyorum.
ağabeyim bugünlerde bir işte bahsediyor. 1800 dolar istiyorlarmış. önce kurs veriyorlrmış, ardından sana mücevher gibi bir şey veriyorlar ama bunu ne yapacağın belli değil en azından ben böyle anladım. sonra herkes 2 kişi buluyor. saadet zinciri gbi birşey. bana mantıklı gelmedi. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarnı bekliyorum. teşekkürler
web siteleri de bu
http://www.quest.net/

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Quest.net; Sanayi ve Ticaret Bakanlığının hakkında dolandırıcılık soruşturması açtığı, TİTAN saaddet zinciri şeklinde çalışan, kıza yoldan zengin olmaya çalışanları soymaya yönelik bir sistem...

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Aman sakın böyle şeylere paranızı kaptırmayın. Network marketing denilen şey bu.Sisteme girmek için önce biri sana referans oluyor. bir ürün alıyorsun.Bu ürün o şirketin kurallarına göre değişiyor.sisteme giriş yapıyorsun. aldığın ürün senin üstündekine para kazandırıyor.o senin aldığın bu ürünle kendi parasını kurtarmaya çalışıyor. bulaştığın bu illetten kurtulmak ve paranı kurtarmak için sende altına adam bulup ürün satmak için çabalıyorsun. aslında ortada kazanan yok kazanan sadece pramitin en üstündeki kişiler. sakın ola bu tip şeylere yanaşmayın. bu tip markalara örnek verecek olursak
herbalife - avon - agel - altimed - amway - benim mağazam - berceste - biobelinda - biowave - calivita - dione - doğya- dore - ekodost - erin ems(erol marketin system) - ffi - flp - goldensun - iletnet - istory - lr - mega holdings - mucize paket - nature's of scandinavia - nikken - noi - nu scin - ogc - oriflame - petra perla - royal sales - seda sayan marketing - sun health - the lifeco - super teklif - tico para - tiens - tupperware- turk network - umut grup - vision - vivasan - waterbox - perestu

aman bu işlere kapılıp soyulmayın bu umut tacirlerine aldanmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle merhaba. İnternette yazan herşeye inanmayın! Bu işi yapan insanlar en doğru bilgileri alacağınız yerlerdir. Ben 5 aydır Mega Holdings ile çalışıyorum. Yorumlara bakılırsa sadece en üsttekiler kazanıyor ama ben bu tezi şuanda çok rahat bir şekilde çürütebilirim. Çünkü ben bu 5 ayda tam tamına 32.570 TL para kazandım. isteyen varsa kendi hesabımın resimlerini çeker gönderirim. Ailecek bu işi yapıyoruz ve kazanan sadece ben değilim emin olabilirsiniz.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba. İnternette yazan herşeye inanmayın! Bu işi yapan insanlar en doğru bilgileri alacağınız yerlerdir. Ben 5 aydır Mega Holdings ile çalışıyorum. Yorumlara bakılırsa sadece en üsttekiler kazanıyor ama ben bu tezi şuanda çok rahat bir şekilde çürütebilirim. Çünkü ben bu 5 ayda tam tamına 32.570 TL para kazandım. isteyen varsa kendi hesabımın resimlerini çeker gönderirim. Ailecek bu işi yapıyoruz ve kazanan sadece ben değilim emin olabilirsiniz.

Malesef ki yalan sölüyorsun. Ben bu işi en az kuran kadar iyi biliyorum. Nerden mi? 2008-2010 Yılları arasından QVI Clup'te satış temsilcisiydim işimden fazlasıyla memnundum ama bizim sattığımız tatil paketlerinden 5 tanesini Qnet'de satmaya başladı ilkten hiçbir sorun olmadı biz işimize bakıyorduk onlar işine ama zamanla Qnet olayı saadet zincirine çevirmeye başlayınca bizim Qvı Clup'ında işleri ters gitmeye başladı bize insanlar inanmamaya başladı, tatil alacak insanlar Qnet'e yöneldi vs. bende ayrılmak zorunda kaldım. Ama bir ayrıntı daha var Qvı'da çalışırken Qnet beni defalarca toplantıya çağırdı, beni kendi içlerinden biri olarak tanıtmak için ben bir kaçına katıldım ve eğitim verdim ama ben pazarlama eğitimi verirken oradaki insanlar olaya kişi kazandırma olarak baktığından eğitimi bıraktım. Sonra kendi işim öyle karışık bi hale geldi ki beni bırak çalıştığım firma bile gidiş hattan rahatsız olamaya başladı. Aralarında ki anlaşmayı fes edeceklerdi ama ne oldu bilmiyorum. Net Work Marketing dünyaca ünlü mantıklı bir iş ama Türkiye'ye göre değil bizim insanımız olayı saadet zincirine cevirir sonrada devlet el koyar. 5 Ayda en fazla kazanabileceğin para 3.000 dolar olur en iyi şekilde gitmesini varsayıyorum. Burayada bu yazıyı reklam için yazmışsın 32bin dolar kazansan buraya girmezsin. Eğer adam bağlamak istiyosan bu işin eğitimini çok iyi almalısın ve bir şeyi bil yalanla hiç bir iş kalıcı olamaz!