Quaresma, küllerinden doğdu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ricardo Quaresma, Porto'da yeniden doğdu... UEFA Avrupa Ligi'ndeki son Napoli maçında çok kritik bir gol altan Quaresma, bu sezon 16 kez giydiği Porto formasıyla 8 kez fileleri havalandırdı.

Quaresma'nın Napoli'ye attığı golü izlemek için tıklayınız...

q600_5B1XL.jpg

Ricardo Quaresma, ülkesi Portekiz'den ayrılıp, Barcelona'nın yolunu tuttuğunda, dünyanın en büyük yıldızlarından biri olacağına inanılıyordu. Ama olmadı. Quaresma, üstün yetenekleri bir türlü sahaya yansıtamadı.

Ancak hayal kırıklığıyla sonuçlanan Barcelona macerası da, yeteneklerini bilenleri, uğruna milyonlarca euro harcamaktan caydıramadı. Porto'da yıldızı bir kez daha parladıktan sonra, önce Inter şansını denedi, ardından Beşiktaş... Ama birkaç maçta saman alevi gibi parlayan Quaresma, takımlarına katkı vermekten uzaktı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra uzun süre Avrupa'da kendisine takım bulamadı. Sonunda Katar'a, El-Ehli takımına gitti. Onu futbol dünyasına döndürme görevi ise yine Porto'ya düştü. Quaresma, eski takımına katıldığı günden bu yana gösterdiği performansla, adeta yeniden doğdu.

UEFA Avrupa Ligi'nde, Eintracht Frankfurt ile oynanan maçta attığı golle uzun süre konuşulan Portekizli oyuncu, son Napoli maçında da, takımına turun kapısını açan ustalık dolu bir gol attı. Böylece Quaresma'nın, bu sezon Porto formasıyla attığı gol sayısı 8'e yükseldi. Bakalım yıldız oyuncu, bu çıkışını sezon sonuna kadar sürdürüp; Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı’nın formasını giyebilecek mi?

KAYNAK

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ah menemenci samet ayababa ah

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Samet aybaba ve egosu baksın baksın üzülsün.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Birbiri ardında golleri sıralayan Quaresma’nın yıllık 600 bin euroya oynadığı ortaya çıktı. Milliyet

O yıl 2 milyonu kabul etmeyip Katar'a gitmişti.

Ayrıca Aybaba'nın kararı nedeniyle kadro dışı kaldığına inanmıyorum. Yönetim anlaşsa Aybaba ertesi hafta ilk 11'e koyardı.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O yıl 2 milyonu kabul etmeyip Katar'a gitmişti.

Ayrıca Aybaba'nın kararı nedeniyle kadro dışı kaldığına inanmıyorum. Yönetim anlaşsa Aybaba ertesi hafta ilk 11'e koyardı.

eğer aybaba kalmasında ısrar etseydi yönetim parada anlaşırdı.aybaba hiç adamla tanışmadan kırk yıllık düşmanıymış gibi istemiyoruz diye tutturunca yönetiminde bahanesi hazırdı yolladılar adamı