Qtcurve Kurulumu

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
kafaya koydum pardusu kaldirdim kubuntu kurdum ve kde 4.5 yükledim bu transparent gösterim icin fakat onun icinde qtcurve nin 1.5.2 sürümü olmasi gerekliymis indirdim yükleyemiyorum bir kac yapilmasi islem daha vardi yaptim ama burayi anlayamadim ne yapmam gerekiyor bunu kurmam icin bakarmisiniz yada bir zahmet siz hic kurdunuzmu ,,kurmadiysaniz krup denerseniz sevinirim

CMake Error at /usr/share/cmake-2.8/Modules/FindKDE4.cmake:98 (MESSAGE):
ERROR: cmake/modules/FindKDE4Internal.cmake not found in
/root/.kde/share/apps;/usr/share/kubuntu-default-settings/kde4-profile/default/share/apps;/usr/share/kde4/apps
Call Stack (most recent call first):
CMakeLists.txt:72 (find_package)

-- Configuring incomplete, errors occurred!
hata bu

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bağımlılık hatası alıyorsun.

Paket yöneticine Call Stack yaz. Ne çıkıyorsa yükle. :) Sonra bir daha dene.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
bir deneyim bakalim ne olacak

---------- saat 01:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:22 eklenmişti ----------

sende ubuntu oldugu icin qtcurve yükleyemessin degilmi yani anlamsiz olur

ben yaptim https://launchpad.net/ubuntu/+source/kde-style-qtcurve sitesinden biryerden paket depsuna source listesine ekledim ve yaptim yapamayan olursa yardim ederim simdi tek sorunum blur efeckt ama pencerelerde arka taraf görünüyor :)

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ya buda kubuntununn tersligi oraya kadar getiriyorsun niye adami yoruyorsunuz hepsini icine koy da vatandas kullansin

evet sonunda basardim fakat blur efekt tam calismiyor

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
aslinda daha önceden yapmisimda ,yeni baslatmam gerekiyormus :) bunu laptopda denedim ve laptop buda fazla kullanmyiordum :),bu arada yanlis seyi demisim kde yi coktan yapmistim :) bu ubuntu icindi :) hehe :) resim yollayim mi :)