Qone8.com belasına bulaşanlar var mı aramızda? Tarayıcı Hijackeri

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ya Mediaget ya Frostwire yada başka bir program kurarken, hangisinden tam bakmam lazım günahını almayım, tüm tarayıcı sayfaları, yeni sekmeler, arama motorları, tarayıcı kısa yoluna yanına url eklenmesi, herşey start.qone8.com oldu :) ne biçim bir belaymış. Yanlışlıkla kur mu dedim yoksa bir programmı kurdu benden izinsiz çözemedim. Yalnız Chromda bela eklentiyi kaldırmanıza rağmen geri geliyor.

Tam çözüm, tarayıcı User Datalarını silmek. İE'yi sıfırlamak. Kısayolları düzeltmek. O programı bir bulursam anasının resmini çekecem. Nette dolaşırken dikkatli olan her linke tıklamayın. Başınıza gelebilir. Ozaman bu konuya dönersiniz :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dosdum porgram kaldırdan qone8 browser bişiler var onu kaldır tamam dır programlar da yoksa revounstl var onu ekle onunla kaldır :D

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu tür programlar/eklentiler tarayıcınız kısayol özelliklerine başlangıç sayfasını ekliyor. siz tarayıcı ayarlarından başlangıç sayfasını google yapsanız da yine o siteye gidiyor. bunun için kısayol özelliklerinde sadece program kısayolu olsun, devamında herhangi bir link varsa silin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arladaşlar gözünüzü seveyim bi yardım edin ben böyle bişey görmedim program kaldırmadan kalmıyo tüm tarayıcıları temizledim gene gitmiyo napabilirim ? :(