QCY T5 almalı mıyım?

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Şuan QCY T5'in siparişi hazırlanıyor, daha kargoya verilmedi. Baya araştırıp T5 de karar kılmıştım. Ama Youtube'daki yorumlarda ya da forumlar sözlükler gibi yerlerde yapılan yorumlar sonucu çoğu kişide kulaklığın kısa bir süre sonra sağ ya da sol tarafının sesinin gelmemesi, cızırtı yapması, kulaklık kutusunun bozulması gibi şikayetlerin olduğunu gördüm. Sizce siparişimi iptal edip Haylou modellerine yönelmeli miyim?

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
5 aydır kullanıyorum bi sorun yok ne kutuda ne kulaklıklarda

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Adamlar cihazı düşürüyor bir şekilde zarar veriyor sonra şurası bozuk burası bozuk diye yorum yapıyor..

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Uzun süredir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Öneririm.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,895
elektronik eşya biraz da şans meselesi dostum. biri alır 5 sene sorunsuz kullanır, biri alır 5. dk arıza verir.

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Kutunun ve kulaklıkların şarjını yüzdelik olarak görebiliyor musunuz?
Ayrıca kutunun şarjı az olduğunda kulaklıkları kutuya koyduğumuzda şarj olmaması gibi bir kronik sorunu olduğunu ögrendim.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Kutunun ve kulaklıkların şarjını yüzdelik olarak görebiliyor musunuz?
Ayrıca kutunun şarjı az olduğunda kulaklıkları kutuya koyduğumuzda şarj olmaması gibi bir kronik sorunu olduğunu ögrendim.
Yüzdelik olarak telefondan bluetooth baglı cihazlardan görebiliyorsun 1-2 defa sarj olmadığını gördüm %70 de klmıştı sadece 2 defa dnk gldm arastırdım kulaklıkları ikisinede tam basılı tutup ikisnede kapatmadan komple sarj kutusuna koyunca sarj dolmuyormuş tam kapatıp şarja koyunca bi daha olmadı öyle

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
T5 yolda şuan.
Bir sorum daha olacak. Kulaklıklardan sadece birini kullanırken diğerini kutuya koyarsak sarj oluyor mu?

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Kutuya koyunca otomatikman müzik durup şarj olmaya başlamıyor mu?

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Kulaklık elime ulaştı bugün. Ses kalitesi benim için çok iyi. Dışarıya sesi vermeme konusunda da beğendim. Fakat oyun modunu açmak için sağ kulaklığa 3 kere dokunduğumda herhangi bir ses duymuyorum. Açılıyorsa da anlamıyorum yani. Sol taraftaki sesli asistanı açtığımda ses geliyor.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Kulaklık elime ulaştı bugün. Ses kalitesi benim için çok iyi. Dışarıya sesi vermeme konusunda da beğendim. Fakat oyun modunu açmak için sağ kulaklığa 3 kere dokunduğumda herhangi bir ses duymuyorum. Açılıyorsa da anlamıyorum yani. Sol taraftaki sesli asistanı açtığımda ses geliyor.
Bnde 3.dafa hızlı hızlı dokununca sinyal vrriyor bazen denk glmiyor dokunmalar tam denk glmesi lzm

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Oyun modu sorunu kutuya koyup çıkarınca düzeldi. Fakat dokunmatik konusunda sıkıntü yaşıyorum. Ya ben yanlış yere dokunuyorum, ki hiç sanmıyorum, ya da dokunmatiği arızalı olabilir. Özellikle çift tıklayarak şarkıyı durduramıyorum.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Oyun modu sorunu kutuya koyup çıkarınca düzeldi. Fakat dokunmatik konusunda sıkıntü yaşıyorum. Ya ben yanlış yere dokunuyorum, ki hiç sanmıyorum, ya da dokunmatiği arızalı olabilir. Özellikle çift tıklayarak şarkıyı durduramıyorum.
Format atın düzelir

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Sağ kulaklıkta cızırtı var. Ayrıca dokunmatiği de sorunlu. Sizde de öyle mi? İnternette aynı şikayetlerden gördüm. Bu gidişle iade edeceğim.

Meyvuz0561

Asistan
Reaksiyon puanı
94
5. ayım olacak ilk günkü gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

istediğini sorabilirsin

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
?
Sağ kulaklıkta cızırtı var. Ayrıca dokunmatiği de sorunlu. Sizde de öyle mi? İnternette aynı şikayetlerden gördüm. Bu gidişle iade edeceğim.

Kulaklığın orjinalliğini de sorguladım. Orjinal.

Meyvuz0561

Asistan
Reaksiyon puanı
94
cızırtı dediğin dipses olabilir sol kulaklıkta yok mu aynı ses? kulaklıkları resetleyip tekrar dene ikisinede 10sn basılı tutacaksın

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Herhangi bir ses oynarken yok. Durdurduğumda başlıyor 5 sn sürüyor ve bitiyor. Müzik dinlerken pek sıkıntı yok ama instagramda dolaşırken rahatsız ediyor.
Şarkıyı durdurmak için 2 kere bastığımda çoğu zaman algılamıyor. Sorunlar çözülmezse iade edip gt1 pro almayı düşünüyorum.

Reset cızırtıyı engellemiyor.

Son düzenleme:

Meyvuz0561

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Herhangi bir ses oynarken yok. Durdurduğumda başlıyor 5 sn sürüyor ve bitiyor. Müzik dinlerken pek sıkıntı yok ama instagramda dolaşırken rahatsız ediyor.
Şarkıyı durdurmak için 2 kere bastığımda çoğu zaman algılamıyor. Sorunlar çözülmezse iade edip gt1 pro almayı düşünüyorum.
Hocam dipses çoğu kulaklıkta vardır. sadece sağda varsa sıkıntı vardır. gt1 pro çakmaları var en çok yorum alan satıcıdan almanızı öneririm, eski sürüm almayın yeni çıkan oyun modlu sürümünü tercih edin ayrıca qcy t7 ve t9s ye de bakabilirsiniz.

Reset cızırtıyı engellemiyor.
GT1 proda da dipses var cızırtı dediğin. Yeni çıkan sürümünde kaldırılmış olabilir

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Sağ kulaklıkta var sadece 4 5 sn sürüp bitiyor. Dediğim gibi Instagram dayken biraz rahatsız ediyor.

Dokunmatikde de sıkıntı yaşıyorum. Çift tıklamayı her zaman algılamıyor.

Meyvuz0561

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Sağ kulaklıkta var sadece 4 5 sn sürüp bitiyor. Dediğim gibi Instagram dayken biraz rahatsız ediyor.
Hocam bende de var aynısı kulağımda şu an hatta, evet dokunmatik sıkıntılı tam ayarında dokunmak gerekiyor ben alıştım artık 5 ay olacak. İnstagramda dipses olabiliyor iki kulaklıktada. Sadece sağda olması ilginç mağazayla ileitişime geçip ürünü iade edebilirsiniz.

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Bilgisayardan bağlandığımda kafamı hareket ettirdiğimde ses bozuluyor, gidip geliyor. Youtube'dan birkaç video izledim işe yaramadı.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Bende cızırtı olmuyor alıştım dokunmatiğe düzgün tıklayınca algılıyor

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
En nefret ettiğim senaryo. 1 hafta kulaklığın iadesi ile uğraş, 1 hafta da yeni kulaklığın gelmesini bekle. :mad:

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
En nefret ettiğim senaryo. 1 hafta kulaklığın iadesi ile uğraş, 1 hafta da yeni kulaklığın gelmesini bekle. :mad:
Cok takıntı yapıyorsun alıskanlık olmus sizde sanırım memnun değilsen değiştirin en mantıklısı bu size problemli ürün glmiş olabilir saydığınız sorunlar bende nadir yaşanıyor