mertkorkmazz34
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar selam.Q9550 işlemci önerirmisiniz? Birde Anakartım ms 7519 p45t-c51.Anakartımla uyumlumudur acaba?
Uyumludur.Arkadaşlar selam.Q9550 işlemci önerirmisiniz? Birde Anakartım ms 7519 p45t-c51.Anakartımla uyumlumudur acaba?
Peki RX550 ekran kartına darboğaz yaparmı acaba? Q8200 darboğaz yapmakta o yüzden işlemci değiştireceğimUyumludur.
Yapmaz. İç rahatlığı ile değiştirebilirsiniz.Peki RX550 ekran kartına darboğaz yaparmı acaba? Q8200 darboğaz yapmakta o yüzden işlemci değiştireceğim
Onun yerine xeon serisi bakabiliriz anakartınız p45 cipsetli bir velinimet diyebilirim önerim x5460 herşeye yardım ederim sizeArkadaşlar selam.Q9550 işlemci önerirmisiniz? Birde Anakartım ms 7519 p45t-c51.Anakartımla uyumlumudur acaba?
Islemci nekadar hocam?Teşekkurler @Alparslan57
Ucuz bir işlemci almayi duşunuyorum 2 3 ayligina.Ondan sonra ddr3 anakart alacagim o zaman daha kalitelilerine bakicam teşekkurler @oguzrx
Rica ederim.Teşekkurler @Alparslan57
180 tlye alıyorumIslemci nekadar hocam?
Hayırlı olsun şimdiden.180 tlye alıyorum
Çok teşekkürlerHayırlı olsun şimdiden.
Hocam bence 10 lira daha koyarak x5460 alın daha güçlü ve anakartın tam bir overclock manyağı 180liraya alınmaz180 tlye alıyorum
Şunu alın hocam 180tl ben ona vermemÇok teşekkürler
Bir dakika
Duzeldimi kral?
evetBir dakika
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duzeldimi kral?
Hocam çok teşekkürler.Bu benim anakartıma uyan bir işlemci sanırım öylemi?Hocam bence 10 lira daha koyarak x5460 alın daha güçlü ve anakartın tam bir overclock manyağı 180liraya alınmaz
Sakin ilerde gidipte ddr3 anakart almayın ddr3 775pinler g41 chipstler ve farkta yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu alın hocam 180tl ben ona vermem
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Modlu Bios atmaniz gerekmekte oda çok kolay iş size yardım ederim zatenHocam çok teşekkürler.Bu benim anakartıma uyan bir işlemci sanırım öylemi?
İnternetten baktığımda bu daha iyi gibi görünüyor.Anakartıma kesin uyacaksa ben bunu alayim.
Evet güzel fan takılı kasada.Yalnız benim bios güncel değil ve sürümü eski gözüküyor.Bir sıkıntı olurmu?Modlu Bios atmaniz gerekmekte oda çok kolay iş size yardım ederim zaten
Rx580 bile takarsınız elinizdeki anakart p45 cipsetli size önerim şimdiden modlu bios guncellemenizfanınız nasıl hocam kalinmi?
Modlu Bios aticaz Hocam yardım ederim sizeEvet güzel fan takılı kasada.Yalnız benim bios güncel değil ve sürümü eski gözüküyor.Bir sıkıntı olurmu?
Tamamdır 1 hafta içinde veriyorum siparişi sonrasinda sendeyimModlu Bios aticaz Hocam yardım ederim size
TamamdırTamamdır 1 hafta içinde veriyorum siparişi sonrasinda sendeyim![]()