Soru Python proje şifreleme

Erdeturan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar pythonda bir proje yaptım ve bir modül yazdım bunu kendi projelerine çekebilecekler ama şöyle bişi varki görmelerini istemedim kodlarda onlara gözükecek gözükmemesinin bir yolu varmı

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,939
Bence şifreleme yerine github,gitlab gibi platformlara koyun kodun sizin olduğu anlaşılır.Yada gerekli modüller kullanarak kullanıcıya direkt çalıştırılabilir binary dosyası olarak verebilirsiniz.

Bir tane kaynak :

Şifreleme konusunda tersine mühendislik ile şifreleme kırılabilir.

Erdeturan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bence şifreleme yerine github,gitlab gibi platformlara koyun kodun sizin olduğu anlaşılır.Yada gerekli modüller kullanarak kullanıcıya direkt çalıştırılabilir binary dosyası olarak verebilirsiniz.

Bir tane kaynak :

Şifreleme konusunda tersine mühendislik ile şifreleme kırılabilir.
Aslında bir oyun motoru yazıyorum ve açık kaynak kodlu olursa kimse parala satın alırmı

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,939
Hocam pythonda programı komple yazdıktan sonra "pyinstaller" ile exe çıktısı alabilirsiniz bu sayede kod içeriği görülmemiş olur.Ancak siz bunu satma gibi bir düşünceniz varsa bence Python yanlış bir dil seçimi olmuş .

Erdeturan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Hocam pythonda programı komple yazdıktan sonra "pyinstaller" ile exe çıktısı alabilirsiniz bu sayede kod içeriği görülmemiş olur.Ancak siz bunu satma gibi bir düşünceniz varsa bence Python yanlış bir dil seçimi olmuş .
Haklısınız
Sağolun