PuCCa yüzünü gösterdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
iste-pucca-nin-fotografi-1779339.Jpeg

Blogger olarak ünlü olan ve 2 kitap çıkartan PuCCa, yüzünü Tüyap Kitap Fuarı'nda ilk defa gösterdi.

İlk kitabı "Küçük Aptal'ın Büyük Dünyası"ndan sonra bu ay çıkardığı ikinci kitabı "Ve Geri Kalan Her Şey" kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.

Blogunda eski sevgililerinden, halalarından ve nefret ettiği kayınvalide adaylarından dolayı kimliğini gizlemek zorunda kaldı. 2 kitap çıkardıktan sonra katıldığı röportajlarda dahi Marilyn Monroe portreleriyle yüzünü gizliyordu.

Vatan

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Tanımıyorum bu hatunu..:)

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben kitap yazsam herkes beğenir adını "Hayatın Gerçekleri" derdim hayatımızda olup biten şimdi ve önceyi herşeyi anlatırdım

pearljam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olmadı pucca! bütün hayranlığım bitti.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuda yazıyor onun olayı. :)

Blogundaki yazılarıyla ünlenmişti. Sonra kitap çıkardı filan. Ama yüzünü hep Marilyn Monroe ile kapatıyordu, göstermiyordu.

pucca3.jpg

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence fotoğrafçıda iş yok. rasgele çekmiş, tam dönerken. diğer resimlerine de bakın.

Yahu ben o suratı gördükten sonra isterse tam veritikal çeksin yine sonuc değişmez :) Diğer resimlerine baktım fakat bütün resimlerde suratının bir kısmı yok belkide onun güzel olma formulü odur :) Gerçi bakış açısıda önemli tabii zevkler ve renkler tartışılmaz :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yahu ben o suratı gördükten sonra isterse tam veritikal çeksin yine sonuc değişmez :) Diğer resimlerine baktım fakat bütün resimlerde suratının bir kısmı yok belkide onun güzel olma formulü odur :) Gerçi bakış açısıda önemli tabii zevkler ve renkler tartışılmaz :)

Buna güzel diyenin göz ameliyat masraflarını ben karşılıyorum :D

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17

yok kendisini yakınen tanıyorum ondan. hatta yakınen dediğim 3 yaşından beri :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence bu fotoğrafta tatlı. Beğenmeyen beğenmesin yahu. Millet sanki dünya güzeli bir bu çirkin. :D

pucca-2.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
GüzeL diyenLer atlıyor bak :P

[video=youtube;QThw9Iy736o]http://www.youtube.com/watch?v=QThw9Iy736o&feature=related[/video]

baro1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
​Keske yüzünü gizlemeye devam etseymis :)