Pubg vb. gibi oyunlar oynamak mı, yoksa iPad’ın şarj cihazıyla şarj etmek mi, iPhone pil sağlığını düşürür ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brkelc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Brkelc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce xs max kullanıyordum. Pubg oynardım hergün ama asla şarj olurken oynamazdım ona ragmen pil seviyem normal düşüşe göre daha huzlı güç kaybediyordu. Bunun sebebi pubg miydi yoksa İpadın sarj cihazıyla şarj etmemden mi kaynaklanıyor.

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
iPad şarj aleti iPad'ler için tasarlanmıştır, iPhone'ları daha hızlı şarj eder ama telefonun bataryasına zarar verir.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Daha önce xs max kullanıyordum. Pubg oynardım hergün ama asla şarj olurken oynamazdım ona ragmen pil seviyem normal düşüşe göre daha huzlı güç kaybediyordu. Bunun sebebi pubg miydi yoksa İpadın sarj cihazıyla şarj etmemden mi kaynaklanıyor.
Akıllı telefonda pugb tipi oyunları oynamak hem bataryayı hemde batarya sağlığını ciddi derecede etkiler.Ipad $arj cihazı da batarya sağlığını etkiler ama pugb kadar değil.

Brkelc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPad şarj aleti iPad'ler için tasarlanmıştır, iPhone'ları daha hızlı şarj eder ama telefonun bataryasına zarar verir.
bende öyle düşündüm de yeni usb-c hızlı şarj aletleride baya hızlı şarj ediyor cihazı ben şuan 11 pro kullanıyorum. Aynı mantıkla gidersek hızlı şarjlarda pile zarar vermez mi

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
bende öyle düşündüm de yeni usb-c hızlı şarj aletleride baya hızlı şarj ediyor cihazı ben şuan 11 pro kullanıyorum. Aynı mantıkla gidersek hızlı şarjlarda pile zarar vermez mi
Az da olsa zarar verir. Sakin bir şekilde dolması daha sağlıklıdır pil için.