YuSuF021
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
bence çıkmış olması üzücü tam pubg mobile oturmuş derken olanlara bakın
Pubg mi oturdu? Duvarın arkasına geçiyorum duvarın arkasında ölüyorum. Pompalı ile adama sıkıyorum kan izleri görülüyor ölmüyor adam aynısı ile bana sıkıyor ölüyorum. Bence bug dolu bir oyun. O kadar de desen kostüm var bu oyuna hepsi entegre olsa bari
bence çıkmış olması üzücü tam pubg mobile oturmuş derken olanlara bakın
bilmiyorum hocam ama bence oturmaya başlamıştıPubg mi oturdu? Duvarın arkasına geçiyorum duvarın arkasında ölüyorum. Pompalı ile adama sıkıyorum kan izleri görülüyor ölmüyor adam aynısı ile bana sıkıyor ölüyorum. Bence bug dolu bir oyun. O kadar de desen kostüm var bu oyuna hepsi entegre olsa bari
Pubg mobile kan kaybediyor. Bir çok kişi bıraktı oyunu başka oyunlara geçti. Pubg de çok sorun var bence. Çözülse güzel olur ama çözmüyorlarbilmiyorum hocam ama bence oturmaya başlamıştı
adamlar rahat oyuncusu çok diye hilelere karışmıyor fazla orası doğru bezen deli oluyor insan oyun yüzünden önceden counter strike vardı ne güzelPubg mobile kan kaybediyor. Bir çok kişi bıraktı oyunu başka oyunlara geçti. Pubg de çok sorun var bence. Çözülse güzel olur ama çözmüyorlar
Hileleri saymamıştım bile daha??adamlar rahat oyuncusu çok diye hilelere karışmıyor fazla orası doğru bezen deli oluyor insan oyun yüzünden önceden counter strike vardı ne güzel![]()
Optimize iyi olursa benim için problem yok. Bildiğim kadarıyla tencent exynos işlemcilere tam optimizasyon vermiyor.Pubgi mobile oturmuşmu güldürme 3 senedir oynuyorum hala bi ton bug, bi ton hile, bi ton gereksiz ıvır zıvır gereksiz etkinlik ve sinematiklerle oyunu rayından cıkarttılar şişti oyun
Bu oyunu orjinal pubgi pc yapımcısı yapıyor krafton tencent çöpünden daha iyi yapacağına eminim hile konusuna büyük özen göstereceklerdir pubgi mobilden ders çıkartmışlardır daha gercekçi gözüküyor pubgi mobilden kacanlar geri dönecektir
Orta seviye ve üstü cihazlarda sorun olacağını sanmıyorum altı için zaten oynatmaz grafikler efektler iyi gözüküyor bug ve hile ne kadar az olursa o kadar iyi olur insallah bunuda gereksiz pramittir fravundur cartı curttu gibi şeylerle şişirip özünden çıkartmazlarOptimize iyi olursa benim için problem yok. Bildiğim kadarıyla tencent exynos işlemcilere tam optimizasyon vermiyor.
Oyun harika olmuş renklenmiş teknolojik şeyler gelmiş gelirse telefona gelmesin yazık ederler pc ye gelsinOrijinal videoyu niye paylaşmadın? Hee anladım, benim kanala girsinler diye herhalde. ?
Windowsta emulatörsüz oynanacakmıs öyle okumustumOyun harika olmuş renklenmiş teknolojik şeyler gelmiş gelirse telefona gelmesin yazık ederler pc ye gelsin
O süper işteWindowsta emulatörsüz oynanacakmıs öyle okumustum
Muhtemelen pubgi lite pc sürümünü bitirip komple yerine bunu getirecekler pc pubgi lite gibi direk kurulacak emulatörsüz pubgi pc lite tutulmadıO süper işte
Hocam çıksın ama her iki platform için çıksın ve oynanış kolaylaşmalı yani pratikleşmeli ateş etme tuşu var basmak için hepsine aynı anda 4 parmak 6 parmak oynamak gerekiyor 2 parmakla da oynanıyor ama daha zor mesela ben 4 parmak ayarı yaptım ama olmuyor tırnağım değiyor diye sinir oluyorumWindowsta emulatörsüz oynanacakmıs öyle okumustum
Yapmışlardır onun ayarını bnce bunlar bu oyunla pubgi mobilenin bütün sevilmeyen yönlerini analiz edip daha stabil bir oyun yapmışlardır diye düşünüyorumHocam çıksın ama her iki platform için çıksın ve oynanış kolaylaşmalı yani pratikleşmeli ateş etme tuşu var basmak için hepsine aynı anda 4 parmak 6 parmak oynamak gerekiyor 2 parmakla da oynanıyor ama daha zor mesela ben 4 parmak ayarı yaptım ama olmuyor tırnağım değiyor diye sinir oluyorum
İnşAllah oyuna 50 tane tuş koyup basmamızı bekliyorlarYapmışlardır onun ayarını bnce bunlar bu oyunla pc pubgi mobilenin bütün sevilmeyen yönlerini analiz edip daha stabil bir oyun yapmışlardır diye düşünüyorum
Hocam adamların kendi fikri ama benim de fikrim bu oyunun çıkması iyi oldu sıfırdan bir pubg belki de hileler daha az olur ve teknolojik silahlar gelmiş galiba teknoloji eklenmiş oyuna biz normal pubg ye böyle güncelleme gelince kızıyorduk pubg pubg dir bozmayın diye adamlarda farklı isim altında yeni bir oyun altında teknolojik pubg sunmak istemişGerek yoktu böyle bir oyuna. Farklı türde yeni bir marka oluşturabilirlerdi
Hocam şeyde gelmeli ateş etmeye basınca cod daki gibi otomatik dürbün açılmalı o çok pratik oluyor ve kolaylaştırıyor ha birde hem pc pubg yi hem mobil pubg yi oynarken çok sıkıntı oluyor gidiyorum adam koşarken 50 metre sağına atıyorum bakıyorum mermi ışık hızında gitmiş sonra pc pubg de adama atıyorum baktım mermi nerde adam nerde ikisinin mekanikleri aynı olsun ve hassasiyet ayarlarıyla oynama azaltılmalı herkes eşit bir şekilde oynamalı hassasiyette oynama olur ama azıcık olmalı ve oyun ayarları herkes için eşit olmalıBen omuzdan bakış açısını sevdim tpsde omuzdan bakış açısı güzel gzküyor
O şuanki pubgi mobildede var hocam ayarlardan dürbün modunu basılı tut yapın oluyor o dediğinHocam şeyde gelmeli ateş etmeye basınca cod daki gibi otomatik dürbün açılmalı o çok pratik oluyor ve kolaylaştırıyor ha birde hem pc pubg yi hem mobil pubg yi oynarken çok sıkıntı oluyor gidiyorum adam koşarken 50 metre sağına atıyorum bakıyorum mermi ışık hızında gitmiş sonra pc pubg de adama atıyorum baktım mermi nerde adam nerde ikisinin mekanikleri aynı olsun ve hassasiyet ayarlarıyla oynama azaltılmalı herkes eşit bir şekilde oynamalı hassasiyette oynama olur ama azıcık olmalı ve oyun ayarları herkes için eşit olmalı
Hocam onu ben yapıyorum ama sadece keskin nişancılar da oluyor taramalı da 1 mermi sıkıyor bırakıyor ve 2 tane cihaz var ikisindede denedimO şuanki pubgi mobildede var hocam ayarlardan dürbün modunu basılı tut yapın oluyor o dediğin
Gelir gelir blki yanlız yakın ve orta dürbünlerle kötü oluyor 3x vs o dediğinHocam onu ben yapıyorum ama sadece keskin nişancılar da oluyor taramalı da 1 mermi sıkıyor bırakıyor ve 2 tane cihaz var ikisindede denedim
Hocam ben pubg yi koyu temasından ötürü pek alışamıyorum mesela aaa burada pubgcik varmış oynayayım demiyorum kuzenlerle ara sıra ama bu yeni oyunun havası renkli açık sevdim bu oyunu ve daha çok teknolojik alteler getirebilirler mesela şu sinir dağlarda olan bug kalkmalı abi adam dağa tırmanırken aşağı düşüyor insan eliyle bir yeri tutar ellerini havaya kaldırıyor yuppiiiiiii diye aşağı düşüyor dağcılık malzemeleri gelirse güzel olur ve haritası büyük olmalı girdin mi 1 saat çıkamayacağın cinsten devasa dağlar olmalı tırmanmalık cinsten uçan kaykaylar olmalı uçuyorum dercesinden mesela cod da olan rütbe sınıfı da getirtilebilir veya oyun içi halat bulursun halatı atarsın ağaca tırmanırsın sonra bubi tuzakları halatla tuzak yaparsın ağaca harekete duyarlı bombalar olabilirGelir gelir blki yanlız yakın ve orta dürbünlerle kötü oluyor 3x vs o dediğin