Pubg mobileda hile yapanlar hakkında düşünceniz

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Oynuyormusunuz ve düşüncelereiniz neler.
Ben artık bıktım bu hillerden adam benden 500 m uzakta 1 saniye sonra yanımda adam bir sprey atıyor 600 mt reye sekmiyor silah.Adam yere sıkıyor aim direk kafama geliyor çıldırıyorum.Yakında oyun oynanamaz olucak

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Kaç defa son 4-5 kişi kaldım hepsinde adamlar x500 hız ile etrafımda dönerek taradı hileyle bile oynamayı bilmiyorlar genelde beni öldürdüklerinde hep 1-2 mermilik canları kalıyordu. Bunları gördükten sonra o oyuna hilesiz girmedim hilesiz girilmesini de önermem, kimin hilesi iyi olursa o kazanır. Lite için de aynı şey geçerli, hileniz yoksa girmeyin.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Kaç defa son 4-5 kişi kaldım hepsinde adamlar x500 hız ile etrafımda dönerek taradı hileyle bile oynamayı bilmiyorlar genelde beni öldürdüklerinde hep 1-2 mermilik canları kalıyordu. Bunları gördükten sonra o oyuna hilesiz girmedim hilesiz girilmesini de önermem, kimin hilesi iyi olursa o kazanır. Lite için de aynı şey geçerli, hileniz yoksa girmeyin.
Hocam onlar 13 14 yaşındaki çocuklar tellerini rootluyorlar onra hile açıyolar birde tiktok ve instagram atıyorlar.Hergün onlar on binlerce kişi sövüyor.Ama bunlarda akıllanmıyo pubg ye video atıyoruz 1 ay banlıyo

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Pubg için telefon aldım 2 haftadır girmiyorum. Sıkıldım oyundan

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Hocam onlar 13 14 yaşındaki çocuklar tellerini rootluyorlar onra hile açıyolar birde tiktok ve instagram atıyorlar.Hergün onlar on binlerce kişi sövüyor.Ama bunlarda akıllanmıyo pubg ye video atıyoruz 1 ay banlıyo
Günde en az 500-1000 arası rapor alıyorlardır, onlar tespit edilecek banlanacak o zamana kadar oynuyorlar banlanınca yeni hesap açıp yine hile kullanıyorlar. Kaybedecekleri bir şey yok ki, neden hile kullanmasınlar? Ben o oyunu Sandbox oyun sunucusu olarak görüyorum, yani herkesin god modunda takıldığı bir ortam ve bu ortama god mode açmadan girmek pek mantıklı olmaz.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Hileciler yüzünden bende sıkılmaya başladım normalde şimdi fatih olmuştum hiller yüzünden taç 1 de kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam rootsuzlar banlamak kolayda adamlar her şeyi düşünüp paks bile yapmışlar yani hilesiz kolsuzun tekelri