- Reaksiyon puanı
- 1,935
Oyunu sildim bugün yüklemek istiyorum ama 100 oluyor sonra inmiyor
PUBG mobile litePubg lite kapandı
Yanlış bilgi vermeyin koskocaman MOBİLE yazmış.Pubg lite kapandı
.apk olarak indirebilirsiniz.PUBG mobile lite
Telefonu yeniden baslatinca olduYanlış bilgi vermeyin koskocaman MOBİLE yazmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.apk olarak indirebilirsiniz.
Play'de bazen bu sorunlar olabiliyor.
Kolay olmuşTelefonu yeniden baslatinca oldu
benim cevap verdiğim mesajda bir şey yazmıyor koskocan bir körsünüz, tertemiz delirdik teşekkürler başlık mobile ne dedim anlayan varsa iyiYanlış bilgi vermeyin koskocaman MOBİLE yazmış.
.apk olarak indirebilirsiniz.
Play'de bazen bu sorunlar olabiliyor.
Keşke,yazım kurallarına biraz dikkat etsen ?benim cevap verdiğim mesajda bir şey yazmıyor koskocan bir körsünüz, tertemiz delirdik teşekkürler başlık mobile ne dedim anlayan varsa iyi
Anlayan varsa iyi,çünkü yazdığınızdan gram bir şey anlaşılmıyor.benim cevap verdiğim mesajda bir şey yazmıyor koskocan bir körsünüz, tertemiz delirdik teşekkürler başlık mobile ne dedim anlayan varsa iyi
aynı mesajı 3. okuyuşum yine bir şey anlamadım.Keşke,yazım kurallarına biraz dikkat etsen ?
Anlayan varsa iyi,çünkü yazdığınızdan gram bir şey anlaşılmıyor.
yoktur anlayan beni çünkü arkadaşım yokken türkçem kötü ama öğreniyorumKeşke,yazım kurallarına biraz dikkat etsen ?
Yazım kuralları için düzelt buton yok mu?Keşke,yazım kurallarına biraz dikkat etsen ?
Türkçenizin iyi olması için arkadaşınızın olmasına gerek yoktur. Okula gittiniz diye tahmin ediyorum. Çok iyi olmasına da gerek yok bence anlaşılır olsun yeter.yoktur anlayan beni çünkü arkadaşım yokken türkçem kötü ama öğreniyorum
Okula gitti ama Türkçe çalışmam yoktu. Grammer kötü ama çok iyi yine ben.Türkçenizin iyi olması için arkadaşınızın olmasına gerek yoktur. Okula gittiniz diye tahmin ediyorum. Çok iyi olmasına da gerek yok bence anlaşılır olsun yeter
Bu mesele benide yoruyo abi pubg nin pc sürümümü yoksa mobil sürümümü kapandı diye (lite) ?Pubg lite kapandı
Telefonun modeli nedir?Oyunu sildim bugün yüklemek istiyorum ama 100 oluyor sonra inmiyor
Çözüldü sorun ?Telefonun modeli nedir?
çünkü sorunun pubg lite ile uzaktan yakından alakası yok.Ben pubg lite kapandı dedim mobile kapandı demedim ki? Neden yanlış bilgilendirme işaretlediniz.
PUBG / PUBG Mobile
Pubg Lite / Pubg Mobile Lite değil mi? Benim ki yanıltıcı olabilir ama yanlış bir şey değil. Neyse anladım
Hala yanlış bilgi veriyorsun??PUBG / PUBG Mobile
Pubg Lite / Pubg Mobile Lite değil mi? Benim ki yanıltıcı olabilir ama yanlış bir şey değil. Neyse anladım
Gram anlamadım.benim cevap verdiğim mesajda bir şey yazmıyor koskocan bir körsünüz, tertemiz delirdik teşekkürler başlık mobile ne dedim anlayan varsa iyi