En iyi GM 9 Pro.Pubg mobile de Hdr destekleyen telefonları grafik
Atma niyaziEn iyi GM 9 Pro.
Hdr grafikler destekliyecek note 8 pro gibiEn iyi GM 9 Pro.
Hocam GM 9 Pro, o oyunu (ismini anmak dahi istemiyorum o oyunun) aşırı akıcı HDR oynatıyor.Hdr grafikler destekliyecek note 8 pro gibi
Bütçe ne kadar?Pubg mobile de Hdr destekleyen telefonları grafik
Ben hdr desteklemeyen telefonla 10 yılda bir hdr ile oynuyorum ve aşırı akıcı da kasmadan oynuyorumPubg mobile de Hdr destekleyen telefonları grafik
1500 -3000Bütçe ne kadar?
Bu arada sorunuzu açık bir şekilde yazmaya dikkat edin.
1500 _3000Bütçe ne kadar?
Sıfır olacak 3500 tl de ola bilir2. El alabilirmisin?
Realme 6 pro öneririm.Sıfır olacak 3500 tl de ola bilir
Realme 6 pro gibi cihazlar hdr desteklemiyor.Pubgde HDR de oynamak istiyorsan Realme 6 ve Note 8 proya bakSıfır olacak 3500 tl de ola bilir
bu telefonlar pubg hdr açılmıyor desteklemiyor-Realme XT 128GB seçeneği ve sadece 3500tl
-100TL ekleyip Mi Note 10 Lite (Premium Tel.)3600 TL
-Mi 9T 3249TL Pop-Up Full ekran
Bu telefonların hepsi AMOLED ekran ve HDR olur 48fps 30fps verir maks hdrde.
Realme 6 TÜRKİYEDE BULUNMUYOR GALİBA REDMİ NOTE 8 PRO ALACAM AMA ISINIYOR DİYORLAR VE 1 2 AY SONRA FPS DÜŞÜŞÜ GÖZLEMLENYORMUŞRealme 6 pro gibi cihazlar hdr desteklemiyor.Pubgde HDR de oynamak istiyorsan Realme 6 ve Note 8 proya bak
[/QUOT
Realme 6 4 GB (RMX2001) Cep Telefonu bak şuna istersen türkiyede var.Unutma iphone 11de ısınıyor.Rn 8 pro alıp hep hdrde oynarsan 2 aya perti çıkar zatenbu telefonlar pubg hdr açılmıyor desteklemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Realme 6 TÜRKİYEDE BULUNMUYOR GALİBA REDMİ NOTE 8 PRO ALACAM AMA ISINIYOR DİYORLAR VE 1 2 AY SONRA FPS DÜŞÜŞÜ GÖZLEMLENYORMUŞ