pubg mobile ayarları

çölkaktüsü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gameloop çok kasıyor nasıl düzeltebilirim
özelliklerim ;
intel i5 8çekirdek işlemci
8gb ram
gtx 1650ti 4gb ekran kartı
240gb ssd
bu özelliklerde monster abra a5 v16.6.5 bilgisayarım ne yaparsam kasıyor öneriniz nedir ?

Pr04d4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bilgisayarın ne kadar güçlü olursa olsun gerek gameloop tan gerek emülatör olduğu için elbette ki bir kasma ve fps düşüşü yada drop olacaktır bunu düzeltemezsin sadece fps artırabilirsin config ile.
kasmadan oynamak istiyorsan telefondan mobil oyna

Reaksiyon puanı
686
özelliklerim ;
8gb ram
240gb ssd
bu özelliklerde monster abra a5 v16.6.5 bilgisayarım ne yaparsam kasıyor öneriniz nedir ?
Isınıyordur o yüzden fps düşüklüğü yaşıyorsunuz büyük ihtimal. Msi afterburner programı ile sıcaklıkları kontrol edin.

Pr04d4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Isınıyordur o yüzden fps düşüklüğü yaşıyorsunuz büyük ihtimal. Msi afterburner programı ile sıcaklıkları kontrol edin.
onunla alakası olduğunu sanmıyorum olsa bile çok fazla ısınması lazım bunun için de ya gameloop da grafik vb. full açmıştır ya da arkada bir şey çalışıyodur

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,799
Gameloop ayarlarına bakabilirsiniz. Bende sizinkine benzer bir sistemle çok düşük FPS'ler alırken Gameloop'un kendi ayarlarından çözmüştüm.

Unitry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
özelliklerim ;
8gb ram
240gb ssd

Bende bunun kötüsü var ama 50 FPS oynuyorum. Ayarlardan ''ayrık grafik kartına öncelik tanı'' gibi bir seçenek vardı. Muhtemelen entegre ekran kartını kullanıyorsun. O ayarı tikle ve DiretX'i seç. DPİ en düşük ayarlarda. Kenar yumuşatmayı kesinlikle kapat. Diğer RAM, işlemci falan fulle onları. PUBG Mobile'a gir ve aşırıya akıcı yap. Muhtemelen artar.