ARTIK UZAKLARDA
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 44
Telefondan pubg mobil oynamak, telefonun bataryasına zarar veriyor diye duymuştum. Ne kadar doğru?
Bu durumda oynamasam mı?Her oyun batarya'yı çok çabuk bitiyor zamanla batarya zararı olur..
Ama orijinal oyunu oynamak daha iyi oluyorFree Fire oyna. Yanlışsa Affola
Rules Of Survival oyna
Orjinal derken google play'de var bir şey olmaz.Ama orijinal oyunu oynamak daha iyi oluyor
Yani orjinal pubg dururken rules of Survival oynamak istemiyorum demek istedim.Orjinal derken google play'de var bir şey olmaz.
Sen bilirsin oda güzel oyun.Yani orjinal pubg dururken rules of Survival oynamak istemiyorum demek istedim.
Oyunlar bataryayı hızlı tükettiği için bataryaya illaki zararı olacaktır ama oyun oynamasan bile zamanla batarya ömürünü azaltıyor..Yani orjinal pubg dururken rules of Survival oynamak istemiyorum demek istedim.
Çok iyi bir fikirOyna. Sonra sıkıntı çıkınca bataryayı değiştirirsin. miss. Ama sıcaklık konusunda bir şey diyemem.
Anladım teşekkürler.Oyunlar bataryayı hızlı tükettiği için bataryaya illaki zararı olacaktır ama oyun oynamasan bile zamanla batarya ömürünü azaltıyor..
İyi o zaman sıkıntı yok. Oynayın beyler.İstanbul Ankara Nakliyat Ambarı olarak sorun çıkmadığını söylüyoruz.
---- Mesajlar birleştirildi ----
İstanbul Ankara Nakliyat sorun çıktığı zaman bataryayı değiştirirsin ya sorun etme oyna
Direkt olarak zarar vermez fakat uzun vadede telefon 1 ay daha fazla dayanacaksa PUBG Mobile, Asphalt 9, ARK gibi oyunlar ömrünü Evet kısaltir. Bunun sebebi ise arkadaşların dediği gibi batarya ömrü, batarya kullanımı ve aşırı ısıdan kaynaklı işlemci, gpu gibi bilesenlerin zarar gormesinTelefondan pubg mobil oynamak, telefonun bataryasına zarar veriyor diye duymuştum. Ne kadar doğru?
Sadece bataryayamı zararlı mesela bataryayı değiştirsek sorun devam edermiHer oyun batarya'yı çok çabuk bitiyor zamanla batarya zararı olur..
Ben oynamıyorum bence bataryasına zarar verebilir.Telefondan pubg mobil oynamak, telefonun bataryasına zarar veriyor diye duymuştum. Ne kadar doğru?