emir000
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 910
Selam Pubg Mobile Oynayacağım Yeniden Oyunu Kastırmayacak Emulatör Hangisi?
Gameloop var sadece, PUBG Mobile'ı en akıcı oynatan emülatör o şuan da.Selam Pubg Mobile Oynayacağım Yeniden Oyunu Kastırmayacak Emulatör Hangisi?
Oynarken Kasma Yaşadınmı Ben Oynarken Kasma yaşıyorumda ona göre gameloop indircem.Gameloop var sadece, PUBG Mobile'ı en akıcı oynatan emülatör o şuan da.
Kasma olmuyor, rahat rahat oynuyorum, sistem nedir?Oynarken Kasma Yaşadınmı Ben Oynarken Kasma yaşıyorumda ona göre gameloop indircem.
Oyun Yükleniyor Yüklenince Haber Veririm.Kasma olmuyor, rahat rahat oynuyorum.
Sistem özelliklerin nedir?Oyun Yükleniyor Yüklenince Haber Veririm.
Bluestacksta Bende 20 14 Fps Alıyordum Umarım Gameloopda Kasmaz.ben bluestack ı denemiş biri olarak kesinlikle gameloop mesela bsde 10 15 fps ama gameloopta 50 60 fps
Eski Sistemimden Oynayacağım Yazıyorum AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor 3.30 Ghz İşlemci. Kart Amd Radeon R9 270x Ve R9 200 Diğer Kart Ram 8,00 Gb Diğeride Asus M5a99X Evo.Sistem özelliklerin nedir?
Oyun Yüklendi İçerik Paketleri Kuruluyor Şuanda.Kasma olmuyor, rahat rahat oynuyorum, sistem nedir?
Bluestacksta Bende 20 14 Fps Alıyordum Umarım Gameloopda Kasmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski Sistemimden Oynayacağım Yazıyorum AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor 3.30 Ghz İşlemci. Kart Amd Radeon R9 270x Ve R9 200 Diğer Kart Ram 8,00 Gb Diğeride Asus M5a99X Evo.
Oyun Yüklendi İçerik Paketleri Kuruluyor Şuanda.
Evet Hayla Yaşıyorum.GameLoop genel olarak işlemciyi sömürüyor, işlemciniz güzel bir işlemci oyuna girdiğiniz zaman kasmalar donmalar yaşıyorsan sana yardımcı olabilirim kötü bir cihazda deneye deneye yüksek performans almayı başardım.
Lobide 30 34 fps veriyor oyunda baya az.GameLoop genel olarak işlemciyi sömürüyor, işlemciniz güzel bir işlemci oyuna girdiğiniz zaman kasmalar donmalar yaşıyorsan sana yardımcı olabilirim kötü bir cihazda deneye deneye yüksek performans almayı başardım.
GameLoop genel olarak işlemciyi sömürüyor, işlemciniz güzel bir işlemci oyuna girdiğiniz zaman kasmalar donmalar yaşıyorsan sana yardımcı olabilirim kötü bir cihazda deneye deneye yüksek performans almayı başardım.
Evet Hayla Yaşıyorum.
Lobide 30 34 fps veriyor oyunda baya az.
Ekli dosyayı görüntüle 153965 Şuan Ayarları Elledim 79 Fps Diyor Ama Maçta 20 Fps Veriyor.
Bana hem emülatör ayarlarını hem oyun içi ayarlarını tam bir şekilde atabilirmisin
Attım.Bana hem emülatör ayarlarını hem oyun içi ayarlarını tam bir şekilde atabilirmisin
60 Hz.Emülatör ayarlarından diğer 3 kısmında ayarlarını atarsanız hepsi için daha iyi bir cevap yazabilirim hocam ayriyeten monitörünüz kaç hertz
Maçtayım İlk Defa 50 57 Fps Verdi Ama Önerdiğiniz Tavsiyeleride Deneyeceğim.Emülatör ayarlarından diğer 3 kısmında ayarlarını atarsanız hepsi için daha iyi bir cevap yazabilirim hocam ayriyeten monitörünüz kaç hertz
60 Hz.
Maçtayım İlk Defa 50 57 Fps Verdi Ama Önerdiğiniz Tavsiyeleride Deneyeceğim.
Herhangi bir tavsiye önermedim daha ayarlarınızı ayrıntılı bir şekilde bile göremedim, ayarlarınızı ayrıntılı bir şekilde gösterebilir misiniz?
Dediklerinizi Yaptım Artık Kasmıyor Oyun Önceden Demiştim 79 Fps Veriyor Lobide Maçta İse 60 63 Civarı Yardımınız İçin Teşekkür Ederim.Şu an sana vereceğim ayarlar oyunun kalitesini düşürebilir.
İlk önce basic sekmesinden dilini türkçe yapabilirsin.
Game bölümünden grafik kalitesini akıcı'ya al ve SD 720Pp'den HD 1080p'ye al.
Engine bölümünden ilk 3 tiki kaldır sadece render tiki açık kalsın.
Düzgünleştirmeyi kapalıya al.
işlemci ve rami en yüksek değere al.
çözünürlüğü cihazın çözünürlüğü ne kadarsa ona al farklı bir değere alma
dpi 240 yap
oyun ayarlarından akıcıy'a ve aşırıy'a al
stili istersen renkli yapabilirsin sana kalmış bir şey
grafikleri otomatik olarak ayarla butonunu devre dışı bırak.
bu ayarları yaptıktan sonra oyunu tamamen kapat sağ alttaki gizli simgelerden de kapat görev yöneticisinden de kapat
oyunun kurulu olduğu yere git "ui" klasörüne gir orada bulunan ShaderCache klasörüne girip içindeki bütün dosyaları sil ardından oyunu tekrardan aç
Bu ayarları yaptıktan sonra grafik kalitesi düşebilir eğer ki bu ayarlardan sonra oyun çok akıcıysa emülatör ayarlarından kaliteyi dengeliye alıp oyun içinde de dengeliye alıp deneyebilirsiniz
Selam Pubg Mobile Oynayacağım Yeniden Oyunu Kastırmayacak Emulatör Hangisi?
Dediklerinizi Yaptım Artık Kasmıyor Oyun Önceden Demiştim 79 Fps Veriyor Lobide Maçta İse 60 63 Civarı Yardımınız İçin Teşekkür Ederim.