UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Para olsa alacağız...
Bi ara ücretsiz yapmışlardı kütüphaneye ekledim kaldırmışlar kütüphaneden !!, Firsat bu firsat, ben aldim. Pubg de indirim çok olmuyor diye biliyorumPara olsa alacağız...
+1Para olsa alacağız...
Steamde de bedava ?Epic'e gelin. Pubg'dende güzel oyun bedava yahu. CRSED F.O.A.D
Vay beSteamde de bedava ?
Sorma ya. O epic ben steam kullandığımız için birbirimizi çekiştiriyoruz. ?@Uchiha Sasuke, O zaman Zaur da Epic destekçisi ve Steam düşmanı. Baksana Epic'e gelin diye reklam yapıyor. ?
Hadi ordan indirmen başa sarsında görelim epicteVay be
Yaaaa keşke söylemeseydin. Milleti Epic'e yönlendiriyorum ben. Steam kötü pis kaka
Epic ücretsiz oyun verdiği için iyi yoksa tırt.Vay be
Yaaaa keşke söylemeseydin. Milleti Epic'e yönlendiriyorum ben. Steam kötü pis kaka
Justınıaus sen steamcıysan göster steamcılığını steam için şu @_Zaur_, a çıkartma yap@Uchiha Sasuke, O zaman Zaur da Epic destekçisi ve Steam düşmanı. Baksana Epic'e gelin diye reklam yapıyor. ?
Yalnız içerikleri bayağı pahalıymış yav. 80-157 TL aralığında her biri.Steamde de bedava ?
Hadi bee Alien İsolation çekiyorum şuan Epicten. Adamlar 20 dolarlık oyunu bedava yaptıydı daha ne isterim?Sorma ya. O epic ben steam kullandığımız için birbirimizi çekiştiriyoruz. ?
Hadi ordan indirmen başa sarsında görelim epicte?
Bedava olan çoğu şeyi severim. ? Ama şu gta yı indirirken bir kaç kez başa sardı. Zaten sistemleri performanslı indirmiyordu soğuttuHadi bee Alien İsolation çekiyorum şuan Epicten. Adamlar 20 dolarlık oyunu bedava yaptıydı daha ne isterim?
Rim World indirime girsede alsam
Oyunu indirirken güsul almadıysan ondandır. Fazla günah yaparsın diye biliyorum. Vay seni çan çin çonBedava olan neredeyse çoğu şeyi severim. ? Ama şu gta yı indirirken bir kaç kez başa sardı. Zaten sistemleri performanslı indirmiyordu soğuttuSteam güzel abi kendi çapında sosyal medya
![]()
Oyun için teşekkürü ederim çok zevkliSteamde de bedava ?
İşte Zaur bizi anlamıyy. ?@Uchiha Sasuke, Evet Steam harika. Yeni ve bebek olan epic falan yokken Steam vardı hep. Halende kullandığım ve sevdiğim yer. ?
Çinlilerle işim yok çok uzaklar ? Abdestsiz bir adım atmam ben beOyunu indirirken güsul almadıysan ondandır. Fazla günah yaparsın diye biliyorum. Vay seni çan çin çon