Pubg %50 Indirim, Steam !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
Para olsa alacağız...
+1
benim oynadığım çoğu oyun crackli hatta cs16'yı bile sahte steam olarak oynuyorum ve cod 4 mw'yi bile crack bularak oynadım öyleki cod 1 ve 2yide crackli oynuyorum keşke param olsada crack arayarak zaman geçirmesem
inş büyüyünce zengin olurum çocuğuma crack hayatı yaşatmam :)

Reaksiyon puanı
10,549

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Sorma ya. O epic ben steam kullandığımız için birbirimizi çekiştiriyoruz. ?

Hadi ordan indirmen başa sarsında görelim epicte :D ?
Hadi bee Alien İsolation çekiyorum şuan Epicten. Adamlar 20 dolarlık oyunu bedava yaptıydı daha ne isterim?

Rim World indirime girsede alsam

Reaksiyon puanı
10,549
Hadi bee Alien İsolation çekiyorum şuan Epicten. Adamlar 20 dolarlık oyunu bedava yaptıydı daha ne isterim?

Rim World indirime girsede alsam
Bedava olan çoğu şeyi severim. ? Ama şu gta yı indirirken bir kaç kez başa sardı. Zaten sistemleri performanslı indirmiyordu soğuttu :D Steam güzel abi kendi çapında sosyal medya :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Bedava olan neredeyse çoğu şeyi severim. ? Ama şu gta yı indirirken bir kaç kez başa sardı. Zaten sistemleri performanslı indirmiyordu soğuttu :D Steam güzel abi kendi çapında sosyal medya :D
Oyunu indirirken güsul almadıysan ondandır. Fazla günah yaparsın diye biliyorum. Vay seni çan çin çon

Reaksiyon puanı
10,549
@Uchiha Sasuke, Evet Steam harika. Yeni ve bebek olan epic falan yokken Steam vardı hep. Halende kullandığım ve sevdiğim yer. ?
İşte Zaur bizi anlamıyy. ?
Oyunu indirirken güsul almadıysan ondandır. Fazla günah yaparsın diye biliyorum. Vay seni çan çin çon
Çinlilerle işim yok çok uzaklar ? Abdestsiz bir adım atmam ben be :D Benim hayallerim bile inancıma uygundur.
Ör:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...