PSVİTA 2017 de almanız için 4 neden :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ygtars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ygtars

Asistan
Reaksiyon puanı
55
İkinci el bir psvitayı 8gb bellekli ve 2 oyunla 250tl ye bulabiliyorsunuz (1000tlye satan gördüm sakın ha !) durum böyle olunca hadi gelin aklınızdaki soruları cevaplıyayım dedim.

4 tane şirketin fanboyuyumdur öncelikle bunu söylemek isterim (Apple,Sony,Dell,Razer) bu durumda bir fanboy gözünden değerlendirmem gerekiyor sony dir o deli yapar demicem öncelikle problemler var bu bir kesin yani ps sunucularından bişeyi indirirken kanser olucaksınız veya hafıza kartı alırken azıcık cebiniz yanacak ( Çözümü var tabikide anlatmicam korsana karşıyım sonuna kadar ) bunları kabullenerek el konsolunda güzel bir tercih olan psvitayı seçmeniz için 4 nedene gelebiliriz :)

Öncelikle arkadaşlık candır ve sosyal çevre diyerek başlamak istiyorum eğer çevrenizde bir gurup vita kullanan arkadaşlarınız varsa yada çevrenizde bir kaç insan görürseniz tanışma şansınız var (eski sevgilim ile bu şekilde tanıştım) oyun alışverişi yaparken belkide güzel bir arakdaş bulursunuz

Eğer bir ps4 sahibiyseniz size zevkli dakikalar yaşatabilir psvita oyunlarınızı dünya dışında internet olan herhangi bir yerde oynayabilirsiniz :)

sanırım 3. olarak psn plusu sayabiliriz :) her ay 2 tane bedava oyun veriliyor bu oyunlar gerçektende yorganın altında güzel gidiyor

4. ve son güzel özelliğe gelicek olursak 4 saat aralıksız oyun oynayabilirsiniz

sorularınızı alt tarafta cevaplayabilirim :)