samet fidan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
merhaba arkadaşlar ben Psu'ın ne kadar güç verdiğini nerden öğrenebilirim yöntemi nedir?Yanıtlarınız için teşekkürler
Kusura bakmayın açıklayamamışım kendimi 12V çıkışımıdır nedir oradan verilen güçten bahsediyorumProgramlar var.Ama en güzeli ,inter neti çok iyi takip edip,her parçanın kaç watt çektiğini bilip,topluyarak sonuca gitmek.
Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision
Wattage Calculator
MSI Global
be quiet!
Power Boost pek kaliteli bir marka değil,tavsiye etmem.Tam anlamadım kusura bakmayın bende POWER BOOST BST-500E modeli yer alıyor ben hesaplayınca 264 buldum ki yanlış buldum sanırım siz söyleyebilirmisiniz
Bunun derken hangi psu ?Bahsettiğiniz kalitesiz psu ise belki yetebilir fakat çok güvensiz olur,her han patlamaya hazır bir bombayı kasanıza koymak istemezsiniz,ben önermiyorum o psu yu almanızı.Tahmin ettiğim gibi çöp ama bir sorun daha olucaktı bunun sistemime yettiğini düşünüyorum sistemdeki parçaları yazayım
İ3-4160
H81M-K
8GB1600MHZ
ASUS R7 240 4 GB
2TB SEAGEATE BARRACUDA
Zaten belirttiğim psu yu kullanıyorum ama bu kadar tehlike yaratacağını düşünmemiştim bilmiyordum değiştirme imkanım maalesef yok 14 yaşındayken ailen seni dinlemiyor yanıtlarınız için çok teşekkür ederimBunun derken hangi psu ?Bahsettiğiniz kalitesiz psu ise belki yetebilir fakat çok güvensiz olur,her han patlamaya hazır bir bombayı kasanıza koymak istemezsiniz,ben önermiyorum o psu yu almanızı.
Bizim önerdiğimiz psular ise rahat rahat çalıştırır,gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İdare edebildiğin kadar et,yazın günlük işler yapıp para kazanabilirsin,mesela garsonlukta günlük 40-50 TL çalışıp 1 haftada yeni bir psu alabilirsin,şuan okul var biliyorum ama yaz tatili geldi bir hafta çalışıp güzel bir psu alabilirsin,istersen bütün yaz çalış 50TL x 90 gün =4500TL ye müthiş bir canavar pc bile toplayabilirsin,karar seninZaten belirttiğim psu yu kullanıyorum ama bu kadar tehlike yaratacağını düşünmemiştim bilmiyordum değiştirme imkanım maalesef yok 14 yaşındayken ailen seni dinlemiyor yanıtlarınız için çok teşekkür ederim
Bunları aklımda kuruyorum da İstanbul değil Osmaniye çalışsam o paraya 5000 TL biriktirirdim biriktirip sizden tavsiyelerle sistemi geliştireceğimİdare edebildiğin kadar et,yazın günlük işler yapıp para kazanabilirsin,mesela garsonlukta günlük 40-50 TL çalışıp 1 haftada yeni bir psu alabilirsin,şuan okul var biliyorum ama yaz tatili geldi bir hafta çalışıp güzel bir psu alabilirsin,istersen bütün yaz çalış 50TL x 90 gün =4500TL ye müthiş bir canavar pc bile toplayabilirsin,karar seninRica Ederim.
İllere göre paranın çok değiştiğini sanmıyorum,ben Kocaeli de yaşıyorum ve burda günlük 50 TL ye çalışabiliyor garson,sendeo civarlarda alabilirsin.Her zaman burdayız,beklerizBunları aklımda kuruyorum da İstanbul değil Osmaniye çalışsam o paraya 5000 TL biriktirirdim biriktirip sizden tavsiyelerle sistemi geliştireceğim
Teşekkür ederim iyi dorumlarİllere göre paranın çok değiştiğini sanmıyorum,ben Kocaeli de yaşıyorum ve burda günlük 50 TL ye çalışabiliyor garson,sendeo civarlarda alabilirsin.Her zaman burdayız,bekleriz![]()
Rx 560 oyunda 100 watt harcar. Diğer bileşenler teferruat denebilir. Size aerocool 400 watt vx plus gayet yeterli bi power.Fazla bile.AMD Ryzen 3 1200 af 16 gb ddr4 3000mhz Ram rx560 4gb gddr5 128bit asrock a320m anakart kaç watt lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve oyunlar en yüksek ayarlarda oynanırmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Eh işte,idare eder ama pek tavsiye etmem yine de.TX PowerMAX 350W 2xSATA, 2xIDE, 8Pin CPU 1xPCI-E Çıkışlı Güç Kaynağı (TXPSU350S1) | Teknobiyotik bu model bana yeterli olur herhalde biraz param kısıtlı yeni sistem topladımda