sistemim zaten eski bu attıklarının fiyatı yüksek gibi geldi o kadar masrafa gerek yok sistemimi yazayım
psu’ya alternatif ne önerebilirsin kasa okey gibi duruyorMesaj otomatik birleştirildi:
veya ayrı ayrı alırsanız
bu attığın kasaların hepsi anakartımla uyumlu mudur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da bütçeyi biraz daha arttırsan kasa+psu
Elimde eski bir sistem var bunu canlandırmak istiyorum geriye tek kalan şeyler psu ve kasa. Fiyat performans güvenilir bir psu ve kasa önerisi olan var mı 500w yeterli yarı yolda bırakmasın yeter
Sırf bir model değilde marka olarak Thermaltakeyi öneriyorum. Ben kendim şuan bu markanın 700W PSU modelini kullanıyorum.
Bütçe belirtebilir misin?
Yukarıdaki PSU’ların hiç biri alınmaz ayrıca.
Memnunum şu an TT den.Marka önerisi yapılmaz, model önerisi yapılır.
Marka bazlı bakacak olursak da TT çöp![]()
Memnunum şu an TT den.
Milleti görüyorum bende sistemi yenilemek istiyorum ya.Senin memnun olman onu alınabilir yapmıyorOna bakarsak İzoly sistemlerdende memnun olanlar var.
kasa ve psu için 2 bin lira civarı düşündüm ne kadar uygun olursa o kadar iyi yani f/p arıyorum çünkü sistem baya eski idareten bişi olsa yeterlidir benim için. 400-500 w yeterli diye düşünüyorum ona göre önerirseniz sevinirimBütçe belirtebilir misin?
Yukarıdaki PSU’ların hiç biri alınmaz ayrıca.
kasa önerin var mı peki uygun yolluHigh Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı
High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunu al hocam kafan rahat etsin.
kasa önerin var mı peki uygun yollu
psu’yu aero white alıcam kasa daha farklı bisi önersen daha ucuzGidipte o modeli alma. Kasayı bu yap:
![]()
Deep Cool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PSU’da bütçen yeterse:
![]()
NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.709,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yetmezse:
![]()
Aerocool Aero White AE-AEROW650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool Aero White AE-AEROW650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Aero White AE-AEROW650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.281,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buna da yetmezse:
![]()
650 TL'den Başlayan Aerocool High Power Power Supply & PSU Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz 650 TL'den Başlayan Aerocool High Power Power Supply & PSU fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi 650 TL'den Başlayan Aerocool High Power Power Supply & PSU fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Başka PSU’lara bakma.