Ne gibi hata yapıcam ki normal bağladım yerli yerine ve şuan başka psularla da denedim yine ekranda görüntü yokFazla voltajdan bozulduğunu hiç görmedim genelde voltaj yetmediği zaman sıkıntı çıkar kabloları takarken hata yapmış olabilirsiniz.
Fanlar dönüyor ve ışıklar(varsa) yanıyor mu?Ne gibi hata yapıcam ki normal bağladım yerli yerine ve şuan başka psularla da denedim yine ekranda görüntü yok
Evet hocam fanlar dönüyor ışıklar yanıyor hdd çalışıyor normal pc çalışırken ki her türlü hareket var sadece ekrana hiç görüntü gelmiyorFanlar dönüyor ve ışıklar(varsa) yanıyor mu?
Sorunun monitörde olmadığına da eminsen HDMI kablosunda sorun vardır. Anakartta sorun olsaydı hdd'nin çalışmayacağını düşünüyorum. Parça değişimi yaparak sorunun neyden kaynaklandığını bulmaya çalış.Evet hocam fanlar dönüyor ışıklar yanıyor hdd çalışıyor normal pc çalışırken ki her türlü hareket var sadece ekrana hiç görüntü gelmiyor
Evet hepsini denedimekran kartının ek güç kablosunu taktın mı? monitörü ona bağladın mı? onboard vga'yı denedin mi?
Kabloyu da değiştirdim hatta bilgisayarcıya götürdüm o da anakart ihtimalini veriyorSorunun monitörde olmadığına da eminsen HDMI kablosunda sorun vardır. Anakartta sorun olsaydı hdd'nin çalışmayacağını düşünüyorum. Parça değişimi yaparak sorunun neyden kaynaklandığını bulmaya çalış.
şerefsiz psu hatalıymışkendi giderken anakartı harcamış gibi...