Psikolojik sorunlarım var ama kimse bilmiyor

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bir hastalığımdan ötürü geçen yıl çok basit bir ameliyat oldum ve hastalığım geçti. ameliyat sırasında korktuğum için tansiyon yükseldi ve öksürdüm.

1 senedir heyecanlanınca öksürüyorum :cursing: dayımlara gidiyom kapıyı açıyorlar "öhöö öhöö" sonra geçiyor. askerdeydim annem babam yanıma geldi "öhöö öhöö".
devlet dairesine gidiyorum işim var diyelim "öhööö öhhhöö" . Bu öksürük duruma göre 10 saniye bazen 1dk alıyor.
eskiden heyecanlanınca sadece kalp atışım artardı şimdi bu geldi....çok komik de geliyor bana :laugh::laugh:

not: vücudumu çok dinlerim , bir şey olunca hemen öleceğim korkusu gelir...

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nereden biliyorsun psikolojik sorunlarin oldugunu, belki vucudunda var olan bir hastaligin yansimasidir bu yasadiklarin.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Panik atak belirtisi olabilir. Sebebi stresli bir yere veya heycanlandığınız zaman olması. Birde ciğerlerinize baktırın. Kısa kısa öksürükler bronşit başlangıcı olma ihtimali var.

chicco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstemsiz ve genelde psikolojik bozukluklar, sinir sonucu ortaya cikan hareketler,yani açıkcası Tik'in var galiba.Herhalde psikoloji doktoruna gitmişsen Kaygı giderici ilaçlar vermiştir.Tabi başka bişeyde olabilir.

Belkide bir hastalığın vardır.İçinin rahatlaması için bir doktora gitmediysen bir görün bence..

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Heyecanlanınca kalbinin duracağını düşünüyosun ve kalbe kan gitmesi için öksürmen gerektiğin aklına geliyor bu da sende bi takıntı oluşturmuş. Zamanla ölmediğini anladığında sorun geçecektir sıkıntı yapma :)

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anksiyete bozukluğu diye bir şey seninkisi psikiyatri uzmanından destek alman gerekebilir.yani ilaçlı tedavi gerekebilir.tabi bu senin için aşılamaz bir sorun olmuşsa.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
klasik panik atak sendromu :) kafanı biraz boşalt fazla takma düzlirsin

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben de panik atağım ve anksiyete bozukluk(OKB) var. ama öksürmüyorum. :)
kalp atışlarım hızlanıyor.(içimden atışları sayabilirim :D)
titriyorum. başım dönüyor.
ve sürekli huzursuzluk. :)(artık değil. ilaç kullanıyorum :))

tüm bunlar kalabalık ya da yabancı bir ortama girdiğimde, ya da strese girdiğimde oluyor(du)
(hala oluyor mu bilmiyorum daha denemedim :))