"Psikolojik desteğe ihtiyacım var"

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2008 senesinin son derbisinde Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, şu anda psikolojik desteğe en fazla ihtiyacı olan kişi olduğunu belirtti.Mustafa Denizli sözlerini şöyle sürdürdü:

6252_B_mustafadenizli013.jpg

"Maçta çok fazla kırılma noktası oldu. Gereksiz penaltılar, final paslarındaki hatalarımız sonu hazırladı. İlk penaltı, büyük bir takımın yapmayacağı türden bir penaltı. Oyunu dengelemişken yaptığımız basit bir hata kırılma noktalarından bir tanesiydi. Hücuma çıkarken kaptırdığımız toplarda kırılma noktalarına dahil edilebilir. Dört gollü mağlubiyeti hiçbir şekilde kabul etmiyorum.

Beşiktaş camiasında psikolojik desteğe en fazla ihtiyacı olan kişi şu an benim; ama toparlanmaya çalışıyoruz. Ligin ikinci yarısında tüm imkanlarımızı ortaya koyacağız."

kaynak : http://www.sporx.com/futbol/superlig/137331/

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Maçtan sonra metrobüse atlayıp direk Bakırköy'de almıştır soluğu :D:D

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bir Galatasaray taraftarı olarak Mustafa hocaya üzüldüm, LigTv ye demeç verirken ki yüz hali hakikaten düşündürücüydü, yalnız yedek kulübesine baktığın zaman Mustafa hocaya hak vermemek elde değil, bi de üstüne Delgado'nun dengesizliği gelince olay tamamen koptu, hocanın hamle şansı çok değildi açıkcası ve çok cesur oynadı. Ülkemizin yetiştirdiği en saygın hocalardan biri, umarım TÜPÇÜ bu adamı da harcamaz.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ertuğrul hoca'nın ahını aldı bu takım iflas olmaz.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Son paslarda başarısızdık diyor.Ama izledim bjk taktik olarak orta sahayı uzun paslarla gecmeye çalıştı.Teknik i rekip olan gs ye karşı doğru bi tercihmiydi bilemem.Topu ceviren gs atak yapan gs...ruhsuz futbolcular ise biz de:)

Ertuğrulun laneti devam ediyor...etsin de:!!!

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gelen gideni aratıyor derler.
Mustafa Hocaya üzüldüm gerçekten.
Geçmiş olsun.Takımla daha güzel günlere inşallah.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Başkan gidene kadar varsın yenilelim ben bu seneden ümidimi kestim

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yaa Ertuğrul hocayı kovarmısınız, gittiniz bu çöpçüyü aldınız.. bu ne anlar futboldan ya bunun devri kapandı.