PSG - Barcelona | Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. Maç Hangi Kanalda?

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
PSG-Barcelona maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında heyecan bugün oynanacak ikinci hafta maçlarıyla devam başlıyor. Gecenin en önemli maçında PSG evinde Barcelona'yı konuk edecek. Maç 21:45'te NTV'den naklen yayınlanacak.

barcelona_48.jpg


SON 2 KARŞILAŞMA BERABERE BİTTİ
La Liga'ya hızlı bir giriş yaparak 6 hafta sonunda 17 gol atıp, kalesinde hiç görmeyen Barcelona, Fransa Ligi'nde bir türlü aradığı istikrarı tutturamayan Paris Saint-Germain'e konuk oluyor.

Bu sezon oynadığı dokuz maçın altısında sahadan beraberlikle ayrılan Fransız ekibinde Zlatan Ibrahımovic, son iki lig maçında sakatlığı nedeniyle görev almadı. Ezequiel Lavezzi de hafta sonunda oynanan Toulouse karşılaşmasında takımını yalnız bıraktı.

La Liga'da Granada'yı 6-0 mağlup eden Barcelona'da ise herhangi sakatlık sorunu bulunmuyor. Granada karşısında hat-trick yapan Neymar ile kariyerinde 401. gole ulaşan Messi, formunun doruğunda.

Paris Saint-Germain ile Barcelona, son olarak 2012-13 sezonunda çeyrek finalde karşı karşıya gelmiş, iki maç da berabere sonuçlanmasına karşın deplasman golü avantajıyla yarı finale çıkan takım Barcelona olmuştu. F Grubu'ndaki diğer maç Apoel ile Ajax arasında Lefkoşa'da oynanacak.

KAYNAK
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst