PSG 2-2 Manchester City - Video; Maçın Özeti, Golleri | 6 Nisan 2016 Çarşamba

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Paris Saint Germain ile Manchester City arasında oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

upload_2016-4-7_0-8-37.png


Parc des Princes'te oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Paris Saint Germain, 13. dakikada Zlatan Ibrahimovic'le penaltıdan yararlanamadı. David Luiz'e ceza sahası içinde yapılan müdahalede hakem Milorad Mazic penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı atışında topun başına geçen Ibrahimovic'in şutunda Joe Hart gole izin vermedi.

Maçın 38. dakikasında Fernandinho'nun pasında topla buluşan Kevin de Bruyne muhteşem bir vuruşla City'yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu gole PSG'nin cevabı ise gecikmedi.

Karşılaşmanın 41. dakikasında Joe Hart'ın pasında Fernando'nun büyük hatasını fırsata çeviren Ibrahimovic, PSG'nin beraberlik golünü attı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da baskılı oyunla başlayan PSG, genç yıldızı Adrien Rabiot'un 59. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti.

Gol sonrası baskısını artıran PSG, 62. dakikada Zlatan ile bir kez daha gole çok yaklaştı. Yıldız oyuncunun ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşu üst direkten döndü.

PSG, gol için yüklendiği anlarda kalesinde beklenmedik bir hata yaptı ve 72. dakikada Fernando fırsatçılığını kullanarak skora tekrar eşitlik getirdi. (2-2)

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Manchester City, Fransa'dan istediği skoru alarak rövanş maçı için büyük avataj sağladı.

(Ligtv)


Maçın Özeti.(.mp4)

 
Son düzenleme:
Üst