uncharted 4, horizon zero dawn, last of us, nerde bunlar? pc nin de yapamadıkları var.Bilgisiyar bütün konsolların oyunları oynatabilir ama bi xbox veya ps4 bunu yapamaz hadi eyw![]()
3200İlk önce bütçeni söylemelisin.
Emin ol ps4 e alacağın oyunların toplamı 1500 ü geçer.Kesinlikle PC bence. Fakat bütçene 300TL daha biriktirirsen SDN'nin topladığı bilgisayarı toplarsan harika bir seçim olur. Hem o kadar oyuna o kadar para vermek zorunda olmazsın... Bir de free to playler var Fortnite gibi
cevapların için teşekkürler ben biraz daha araştırıp hangisi daha iyiyse onu alıcamTamam o zaman hemen bir link atıyorum benim de yeni aldığım bilgisayarın
---- Mesajlar birleştirildi ----
Tank-MAN/R5 1500X/MSI GTX1060/8GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Ben işlemciyi R5 1600 seçmiştim fakat bitmiş. Bana 4600 e gelmişti ama ben aldığımda dolar 3.90 dı![]()
Sdn'nin topladığı pc beğenilmemiş baksana video yorumlarına.Kesinlikle PC bence. Fakat bütçene 300TL daha biriktirirsen SDN'nin topladığı bilgisayarı toplarsan harika bir seçim olur. Hem o kadar oyuna o kadar para vermek zorunda olmazsın... Bir de free to playler var Fortnite gibi
---- Mesajlar birleştirildi ----
Emin ol ps4 e alacağın oyunların toplamı 1500 ü geçer.Kesinlikle PC bence. Fakat bütçene 300TL daha biriktirirsen SDN'nin topladığı bilgisayarı toplarsan harika bir seçim olur. Hem o kadar oyuna o kadar para vermek zorunda olmazsın... Bir de free to playler var Fortnite gibi
Dolar olmuş 4.60 tabii ki 3500TL ye bir sene önce bunun 2 katı dizilebiliyordu. 3500TL ye en iyisi olarak görülebilirSdn'nin topladığı pc beğenilmemiş baksana video yorumlarına.
Saha iyi alternatiflerin olduğunu düşünüyorum..Dolar olmuş 4.60 tabii ki 3500TL ye bir sene önce bunun 2 katı dizilebiliyordu. 3500TL ye en iyisi olarak görülebilirSdn'nin topladığı pc beğenilmemiş baksana video yorumlarına.
God of war uncharted bloodborne the last of us yeni gelecek spiderman oynada göreyim bilgisayarındaBilgisiyar bütün konsolların oyunları oynatabilir ama bi xbox veya ps4 bunu yapamaz hadi eyw![]()
2019 yılında konsoldaki oyunları pc de oynatıcak cihaz geliyor yani artık konsol almak için tek sebep fiyat olacak.God of war uncharted bloodborne the last of us yeni gelecek spiderman oynada göreyim bilgisayarında
Konsolun tek artısı o değil ki. Yıllarca oyunları kasmama garantisi ve kendine özgü sistemi ile pcden çok daha farklı opsiyonları var2019 yılında konsoldaki oyunları pc de oynatıcak cihaz geliyor yani artık konsol almak için tek sebep fiyat olacak.
Pc dede aynı şekilde yıllarca oynatma garantisi var.(fiyata bağlı olarak)ve çok daha uzun ömürlü.Konsolun tek artısı o değil ki. Yıllarca oyunları kasmama garantisi ve kendine özgü sistemi ile pcden çok daha farklı opsiyonları var
Ama dediğiniz gibi fiyata bağlı olarak. Playstation çok çok daha ucuzPc dede aynı şekilde yıllarca oynatma garantisi var.(fiyata bağlı olarak)ve çok daha uzun ömürlü.