Ps4 Pro mu Ps4 mü?

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Ben ps4 kullanıyorum ve 1080 p ile hiçbir donma kasılma yaşamadım. Tabi bazı arkadaşlar yeni çıkan herşeyi kusursuz görüyor.

AsmMsb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben ps4 kullanıyorum ve 1080 p ile hiçbir donma kasılma yaşamadım. Tabi bazı arkadaşlar yeni çıkan herşeyi kusursuz görüyor.
Kardeşim benim sorum şu ps4 pro oyunları 1080p de ps4 ten daha yüksek fps te çalıştırıyor mu
Bazı siteler ps 4 ve ps4 pro 1080p çözünürlüğüne gelince ps4 daha yüksek fps veriyor diyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
PS4 pronun iyi bir cihaz olduğunu inkar eden yok. Ama PRO daha iyi aradaki fiyat farkı kadar iyi. Attığım videoda PS4ün FPS düşüşlerini ne kadar ciddi olduğunu görebilirsiniz. Bu gelecekte PS4 PRO lehine daha çok açılacak.
Not:Ne PS4 ne de PS4 Pro kullanıyorum. Birine sahip olup savunma gibi bir durumum yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bunalrın ikiside(ps4 ps4 pro) aynı çözünürlükte değil mi?
Büyük ihtimal öyledir.
Bu videoda daha detaylı bir karşılaştırma var PS4 PRO 4K VS PS4 PRO 1080P VS PS4 1080 P
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam ben aradaki farkın 1000 TL kadar olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka az da olsa vardır. Ama detay yani. Ben videoları izlerken farkı sadece detaylarda gördüm.
Bu bir yatırım ileriye yatırım.
PS4ün 1.84 TFLOP gücü var PS4 pronun 4.20 TFLOP. Yeni çıkan oyunlarda Pro FPS olarak farkını koyacaktır.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Akıl var mantık var. 1.5 motorla 2.9 motor aynı marka aynı model aynı aktarımı sahip arabayı karşılaştırma yapmaya gerek yok. 2.9 daha hızlı. Kısacası pro daha kuvvetli daha iyidir. Gerisi boş tartışma.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Matti durumun el veriyorsa hiç düşünme git pro al hem 2.elde daha kolay satarsın ama limitini zorlarsa slime al 1 tb bak keyfine

~BozKurt

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Soyle deyim. Ps4 kullanicisiyim ustelik bimden aldim. Herhangi bir prooblemini gormedim. Herseyi mukemmel isliyor. Yazilimsal sıkıntı yok. Yukarida arkadasin gonderdogi haberlere bakaaeak ps4 pronun henuzz br tercih olmamasi taraftariyim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Soyle deyim. Ps4 kullanicisiyim ustelik bimden aldim. Herhangi bir prooblemini gormedim. Herseyi mukemmel isliyor. Yazilimsal sıkıntı yok. Yukarida arkadasin gonderdogi haberlere bakaaeak ps4 pronun henuzz br tercih olmamasi taraftariyim.
Hocam PS4 te yazılım güncellemeleri paraylamı?Ve sizce PS4 Pro mu PC mi?

fehimcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PS4 proda 4k oyun oynamam için TV sriyorum.sikintisiz bir oyun deneyimi için kaç para vermeliyim