- Konuyu başlatan
1080p de Çoğu oyun mu daha iyi çalışıyor ps pro da ?Şöyle daha iyi görüntü kalitesi 4k. Ancak dikkat ederseniz pro ile beraber çıkan bütün cihazlar normal ps4 desteği ile geldi.
soru bu
1080p de Çoğu oyun mu daha iyi çalışıyor ps pro da ?Şöyle daha iyi görüntü kalitesi 4k. Ancak dikkat ederseniz pro ile beraber çıkan bütün cihazlar normal ps4 desteği ile geldi.
Kardeşim benim sorum şu ps4 pro oyunları 1080p de ps4 ten daha yüksek fps te çalıştırıyor muBen ps4 kullanıyorum ve 1080 p ile hiçbir donma kasılma yaşamadım. Tabi bazı arkadaşlar yeni çıkan herşeyi kusursuz görüyor.
PS4 pronun iyi bir cihaz olduğunu inkar eden yok. Ama PRO daha iyi aradaki fiyat farkı kadar iyi. Attığım videoda PS4ün FPS düşüşlerini ne kadar ciddi olduğunu görebilirsiniz. Bu gelecekte PS4 PRO lehine daha çok açılacak.Ben ps4 kullanıyorum ve 1080 p ile hiçbir donma kasılma yaşamadım. Tabi bazı arkadaşlar yeni çıkan herşeyi kusursuz görüyor.
Bunalrın ikiside(ps4 ps4 pro) aynı çözünürlükte değil mi?Herkes çok şey biliyor yav vay be
Alın izleyin. PS4 Pronun ileride belkide daha iyi optimize edileceğini düşünerek izleyin.
Hocam ben aradaki farkın 1000 TL kadar olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka az da olsa vardır. Ama detay yani. Ben videoları izlerken farkı sadece detaylarda gördüm.Bunalrın ikiside(ps4 ps4 pro) aynı çözünürlükte değil mi?
Büyük ihtimal öyledir.Bunalrın ikiside(ps4 ps4 pro) aynı çözünürlükte değil mi?
Bu bir yatırım ileriye yatırım.Hocam ben aradaki farkın 1000 TL kadar olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka az da olsa vardır. Ama detay yani. Ben videoları izlerken farkı sadece detaylarda gördüm.
Hocam PS4 te yazılım güncellemeleri paraylamı?Ve sizce PS4 Pro mu PC mi?Soyle deyim. Ps4 kullanicisiyim ustelik bimden aldim. Herhangi bir prooblemini gormedim. Herseyi mukemmel isliyor. Yazilimsal sıkıntı yok. Yukarida arkadasin gonderdogi haberlere bakaaeak ps4 pronun henuzz br tercih olmamasi taraftariyim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Soyle deyim. Ps4 kullanicisiyim ustelik bimden aldim. Herhangi bir prooblemini gormedim. Herseyi mukemmel isliyor. Yazilimsal sıkıntı yok. Yukarida arkadasin gonderdogi haberlere bakaaeak ps4 pronun henuzz br tercih olmamasi taraftariyim.
Guncellemeler ucrestsiz. PC.Hocam PS4 te yazılım güncellemeleri paraylamı?Ve sizce PS4 Pro mu PC mi?
Samsung tv konusunda gayet iyi bir marka tercih edebilirsiniz.PS4 proda 4k oyun oynamam için TV sriyorum.sikintisiz bir oyun deneyimi için kaç para vermeliyim
Lütfen ayrı konu açınHocam PS4 te yazılım güncellemeleri paraylamı?Ve sizce PS4 Pro mu PC mi?
Ne alaka,PS4 le ilgili bir soru sordum?Lütfen ayrı konu açın