BayTahmin00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu el işareti olan yer varya ps işareti var 15 20 dk sonra aşırı ısınma yapıyor mu normal mı ve sürekli oyun halindeyken tık tık tık ses geliyor ps4 pro un sıcak hava üflemesini kastetmiyorum. O el işaretinin olduğu bölümde Sony işaretinin olduğu bölüm aşırı derecede fazla ısınıyor. Bundan önceki ps4 Pro cihazımda ilk 1 hafta sorunsuz kullandım ardından aşırı ısınma vardı. Bunda da 2 saat sorunsuz kullandım ardından buda ateş gibi olmaya başladı ayrıca. Yeni aldığım telefonun adaptörü de sarjda çok fazla ve kısa sürede ısınıyor. Elektrikçi çağırdım 2 gün önce normal ısınması dedi ama bence Bi sorun olabilir siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz. Ve dikey stand ile kullanıyorum TV ünitesinin altına sokmadım ps4 proyu. Bundan önceki ps4 promu tvnin altına soktuydum ikiside ateş gibi olduydu bu yeni ps4 üm de aynı sekile ısınıyor hdmi den tv den gelen kablo ısıtır mı ps4 proyu tv de sorun varsa? Kullandığım tvde LG4k uhd 49sm8600 6390 TL değerinde valla ağız tadıyla oyun oynayamadım.Hatta 160 TLlik akım korumalı priz aldım ama nafile zaten şimşek çalınca iş görüyormul bu prizler sadece. BİLGİ VERİN LÜTFEN Evimizin Elektrik Sistemi 20 Yıllık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi: