Ps4 omru ne kadar ?

batuhanfb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar sıze bır sorum olacak;Ben bu yaz okullar kapanınca PS4 almayı dusunuyorum.Bu konsolu almalı mıyım ? Kac yıl pıyasada kalır? Maglum xbox ın sıstem PS4e gore bıraz dusuk xboxın dusuk bır sıstemı oldugu ıcın daha erken bır konsol cıkarabılır mı yanı yenı nesıl kac yıl pıyasada kalır?Cevap verırsenız cok sevınırım tesekkurler.

DeJong

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle SD'ye hoşgeldiniz hayırlı olsun.
PS3 Yaklaşık 4 Yıl Piyasalarda tutundu ve hala tutunmaktadır.
PS4'ün de bu süreden farklı olacağını düşünmüyorum. Min 2, Max 5 Yıl diyorum ben.

batuhanfb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur ederım.Yanlıs bılıyorsun Ps3 7 8 yıldır pıyasada ona gore cevapla ıstersen.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ps3 2006 da çıktı ve hala oyun çıkıyor ve 2 yıl daha destek verilecekmiş yani anlıyıcağın konsollar pc gibi değil uzun süre götürür bence grafik manyağı değilsen 6 7 yıl rahat götürür mesela last of us kaç sene sonra çıktı ama grafik bakımından şahane oynanıştan falan bahsetmeye gerek yok ödüller konuşuyo :D

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir konsol 5 yıl piyasada kalmak için çıkmaz . Hele hele 2 yıl şaka gibi olur. Ps 1 - Ps2 - Ps3 piyasada 8 - 10 yıl arası kaldılar. Ps3 e hala destek verilmekte. Ps4 ün önceki nesil playstation konsollardan farklı olacağını düşünmek çok yanlış. Ayrıca Xbox one ile Ps4 arasında donanım olarak başlıca fark ram . Bu yüzden bazı multi platform oyunlarda Fps farkları oluşuyor. Bu konsollar daha yeni piyasaya çıktı . Oyun yapımcılarının bu konsollar ile harikalar yaratması en az 2-3 sene alır. Örnek vermek gerekirse Ps2 döneminde bir ilk çıkan oyunlara bakın birde son döneminde çıkan God of War 1-2 ye bakın . Xbox 360 da Gears of war 1 ile 3 ü karşılaştırın . Ps 3 te ilk uncharted ile uncharted 3 ü veya last of us ı karşılaştırın. Ben bir 7-8 sene yeni bir konsol jenerasyonu beklemiyorum .

batuhanfb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanı ps4 e 7 8 yıl oyun cıkar mı kesın mı ?

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabi çıkar. Xbox 360 ve Ps3 e çıktığına göre yeni nesil konsolların ömrü 8-10 yıl arası olur.