Ps4 Mü? Xbox One S mi?

LuckyS00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yaz Xbox veya Ps4 almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.Xbox daha çok istiyorum açıkçası ama yeni çıkan oyunlar çoğunlukla Ps4 ile uyumlu iken Xbox'la olmuyor ne yazık ki.Çok kararsızım hem Ps4 de indirim oldumu tam oluyor ama Xbox'un indirimleri hakkında hiçbir bilgim yok.Bilgisayarım var her oyunu iyi bir şekilde kaldırabilir ama biraz konsol deneyimide istiyorum.Konsol almak yerine kol alıp Pc de oynayabilirim.Sizden isteğim Ps4 ve Xbox karşılaştırması ("+" ve"-"), Xbox indirimleri ve Ps4 indirimleri karşılaştırması ve nerdeyse her oyunu oynatabilecek bir bilgisayar varken konsol almak doğru mu?Son olarak Xbox'taki oyunlaru Pc de oynama diye bir şey varmış o nasıl birşey?

Halil014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Xbox biraz daha her platformda bulunan oyunlara yer veriyor hatta hiç özel oyunu yok mesela Halo serisi Steam e geliyor benim tavsiyem PlayStation al hem daha ideal hem özel oyunlar çok zaten PC sahibi olduğun için oyunsuzluk derdin olabilir ancak donanım ve grafik olarak en iyi konsol Xbox One X