Ps4 Fiyatları

rocknrolla61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki takip edeceğiniz üzere Türkiye de Ps4 fiyatları uçtu resmen
Uygun bir fiyata alabileceğimiz siteler veya satan yerler öneribilir misiniz

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Uygun fiyatlı alabileceğini sanmıyorum. Fiyat artışının nedeni %50 vergi eklenmesiydi. Bu yüzden eski fiyatlara biraz zor gibi.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
İkinci ele bakacaksın ama dolandırıcılar da fena çoğaldı birebir görmeden almayacaksın para vermeyeceksin

High Noon

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Şimdi herkese böyle diyorum bana pis pis bakıyorlar:
Gidip PS4 alacağınıza o fiyata masaüstü bilgisayar dizin. Hem PS4'te yapamayacağınız işlemleri yaparsınız, hem de çok daha kullanışlı. PS4 oyunları oynamak istiyorsanız da USB çıkışlı joystick alın, PS4 oyunlarının çoğunun PC versiyonu da var gidin indirin, HDMI Kablo ile bilgisayar ekranını televizyona yansıtın. Hem bilgisayarınız, hem PS4'ünüz olmuş oluyor (Hatta PS4'ten de iyi).

rocknrolla61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide Teknosa,Vatan,Mediamarkt.. vs gibi yerlerde bulunmuyor şuanda
Bilerek getirtmiyorlar yoksa getirtemiyorlar mı anlamadım

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Şimdi herkese böyle diyorum bana pis pis bakıyorlar: Gidip PS4 alacağınıza o fiyata masaüstü bilgisayar
Şimdi herkese böyle diyorum bana pis pis bakıyorlar:
Gidip PS4 alacağınıza o fiyata masaüstü bilgisayar dizin. Hem PS4'te yapamayacağınız işlemleri yaparsınız, hem de çok daha kullanışlı. PS4 oyunları oynamak istiyorsanız da USB çıkışlı joystick alın, PS4 oyunlarının çoğunun PC versiyonu da var gidin indirin, HDMI Kablo ile bilgisayar ekranını televizyona yansıtın. Hem bilgisayarınız, hem PS4'ünüz olmuş oluyor (Hatta PS4'ten de iyi).

dizin. Hem PS4'te yapamayacağınız işlemleri yaparsınız, hem de çok daha kullanışlı. PS4 oyunları oynamak istiyorsanız da USB çıkışlı joystick alın, PS4 oyunlarının çoğunun PC versiyonu da var gidin indirin, HDMI Kablo ile bilgisayar ekranını televizyona yansıtın. Hem bilgisayarınız, hem PS4'ünüz olmuş oluyor (Hatta PS4'ten de iyi).
Öncelikle ps4 vergisiz ve kârsız ve gelişsiz fiyatı 2400tl bunlarda eklenince 5000tl. Bende ps4 pro var ve şuanki fiyatı 6500tl ben 3 yoldur kullanıyorum gayet güçlü gayet muazzam. Ark se geliştiricileri ps4 pro gücünün 980 dolarlık bir bilgisayara eşit olduğunu söylediler. Bilmeyenler bilmediği anlamadığı beceremediği şeylere yazmasın. Kafasını karıştırmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dönemde Sony bütün fabrikalarını kapattı bunu fırsat bildiler.Bu zamanda alma. Bu dönem bittikten sonra 4000 TL bütçenle ps4 slim gönül rahatlığıyla alabilirsin. Teşekkürler ;) ;)

rocknrolla61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki Pro mu Slim mi?
Çok fark var arasında?

High Noon

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Öncelikle ps4 vergisiz ve kârsız ve gelişsiz fiyatı 2400tl bunlarda eklenince 5000tl. Bende ps4 pro var ve şuanki fiyatı 6500tl ben 3 yoldur kullanıyorum gayet güçlü gayet muazzam. Ark se geliştiricileri ps4 pro gücünün 980 dolarlık bir bilgisayara eşit olduğunu söylediler. Bilmeyenler bilmediği anlamadığı beceremediği şeylere yazmasın. Kafasını karıştırmayın.

Bu dönemde Sony bütün fabrikalarını kapattı bunu fırsat bildiler.Bu zamanda alma. Bu dönem bittikten sonra 4000 TL bütçenle ps4 slim gönül rahatlığıyla alabilirsin. Teşekkürler ;) ;)
Kardeşim sallama, sen PS4 almanın f/p olmadığını bilmiyor musun? 1500TL bütçe ile PUBG oynatan bir bilgisayar dizmek mümkünken sen bana burada PS4 savunamazsın.

O bütçe ile sen gidip 2060'lı bilgisayar bile dizebilirsin gelip burada bana PS4 daha iyi deme...

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Kardeşim sallama, sen PS4 almanın f/p olmadığını bilmiyor musun? 1500TL bütçe ile PUBG oynatan bir bilgisayar dizmek mümkünken sen bana burada PS4 savunamazsın.

O bütçe ile sen gidip 2060'lı bilgisayar bile dizebilirsin gelip burada bana PS4 daha iyi deme...
Sen 2013 te mi kaldın 1500tl mi?

Peki Pro mu Slim mi?
Çok fark var arasında?
Pro 4K ve HDR oyun oynarsın tv iyi ise. Slim ps4 küçük versiyonu aynı özellikte. Pro daha güçlü işlemci ekran kartı ve gerçekçilik. Bu durumda Pro daha iyi severek kullanıyorum.

Bro hem PC kullanıp hep ps4 kullanıyormusun kullanıyorsan susayım?

rocknrolla61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KemalS bilgilendirmelerin için çok teşekkürler
Sağlık günler :)

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Eğer amacınız exclusive oyunları oynamak değilse pc almaya çalışın. Şuan ps fiyatları çok arttı şuan pc toplayabilirsiniz o paraya. Ps kullanıyorum ancak en fazla 2000-2500 tl eder bence.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Bu dönem bittikten sonra 4000 TL bütçenle ps4 slim gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Dalga geçiyorsun değil mi?
Bana kalırsa şu %50'lik vergiden sonra Türkiye'de konsol dönemi bitti artık çoğu kullanıcı bilgisayar alacak o paraya. Sebebi ise hem 4000 lira sadece konsola veriyorsun hemde oyunları içinde 200 lira ödüyorsun üstüne üstlük bilgisayarda yapabildiğin işlemleri burada yapamıyorsun.

rocknrolla61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence xPhoenix06 da haksız sayılmaz yani..Bu bakış açısıyla bu da çok mantıklı
Peki bilgisayar olarak ne önerirsiniz ?
En azından Cod ,Fıfa20 NBA2K20 gibi oyunları rahatça oynabilmek için

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Dalga geçiyorsun değil mi?
Bana kalırsa şu %50'lik vergiden sonra Türkiye'de konsol dönemi bitti artık çoğu kullanıcı bilgisayar alacak o paraya. Sebebi ise hem 4000 lira sadece konsola veriyorsun hemde oyunları içinde 200 lira ödüyorsun üstüne üstlük bilgisayarda yapabildiğin işlemleri burada yapamıyorsun.
Merhaba bak 3 yıldır ps4 pro kullanıyorum. Steamde 180 TL olan oyun 50tl ye düşüyor.Bu senin şahsen fikrin. 4000 TL bilgisayarda fortnite Epic grafik 60 fps oynayabilirmisin? Cod mw full grafik 60 fps oynayabilirmisin? Abi bilmiyorsun ps4 sahibi değilsin bileğin yok bence kullan öyle konuş. Saygılarımla

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Steamde 180 TL olan oyun 50tl ye düşüyor.
Öyle bir şey olması önemli değil oyunlara para vermiyorum bu 1.
4000 TL bilgisayarda fortnite Epic grafik 60 fps oynayabilirmisin? Cod mw full grafik 60 fps oynayabilirmisin?
Bunları 60 FPS'de Ultra ayarlarda oynamam benim için önemli değil bu 2.
Peki ben sana şunu söyleyeyim; Sen FPS oyunlarını Bilgisayarda aldığın zevk ile oynayabiliyor musun? Veya CSGO-LoL veya PS'ye çıkmayan oyunları oynayabiliyor musun? PS4'ün olduğu için PS4'ün kötü yanlarını görmemezlikten geliyorsun bence sende gözünün önündeki hayal perdeni kaldırıp gerçekleri görmeye başlayarak benle konuşmaya başla. Oyun dışındaki şeyleri hesaba bile katmadım öyle olsa hiç konuşmaya yüzün olmayacaktı. Saygılarımla :)

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Öyle bir şey olması önemli değil oyunlara para vermiyorum bu 1.

Bunları 60 FPS'de Ultra ayarlarda oynamam benim için önemli değil bu 2.
Peki ben sana şunu söyleyeyim; Sen FPS oyunlarını Bilgisayarda aldığın zevk ile oynayabiliyor musun? Veya CSGO-LoL veya PS'ye çıkmayan oyunları oynayabiliyor musun? PS4'ün olduğu için PS4'ün kötü yanlarını görmemezlikten geliyorsun bence sende gözünün önündeki hayal perdeni kaldırıp gerçekleri görmeye başlayarak benle konuşmaya başla. Oyun dışındaki şeyleri hesaba bile katmadım öyle olsa hiç konuşmaya yüzün olmayacaktı. Saygılarımla :)
Hmmm. tamam birşey demicem. Çünkü benim PC bilgim var uzun süre kullanıp oyun oynamışlığım var ps4 de kullanıyorum. Farkında mısın burda soru sorulmuş çocuğun sorusuna cevap vereceğine benle tartışıyorsun yazdın bilgi tamam bende yazdım kapat ama. Bileği verdik. Bukadar kapansın. İyi günler