PS4 Dış ülkelerden Getirmek

Frekiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikler sdn ailesi,ps4 fiyatları ülkemizde pahalı amerikada Türk Lirası ile 750 tl,dışardan getirtebilirmiyim yani burdaburda çalışırmı kapanma gibi bir olayı olurmu bu tarz sorunlar çıkarmı beni aydınlatırsanız sevinirim.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Getirebilirsiniz. Amerikadan alacağınız ürün Ntsc olur dolasıyla buradan alacağınız bazı bluray filmler çalışmaz ve cihazın garantisi Ülkemiz de geçerli olmaz. Garanti ve bazı bluray çalıştırma konusunda bir sıkıntı olmaz.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Getirebilirsiniz. Amerikadan alacağınız ürün Ntsc olur dolasıyla buradan alacağınız bazı bluray filmler çalışmaz ve cihazın garantisi Ülkemiz de geçerli olmaz. Garanti ve bazı bluray çalıştırma konusunda bir sıkıntı olmaz.

SONY uluslararası garanti vermiyor mu, neden geçersiz oluyor ? Cep telefonu olayını anlarım, operatörler getiriyor. Ancak playstation ları direk Sony Türkiye getiriyor diye biliyorum.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
SONY uluslararası garanti vermiyor mu, neden geçersiz oluyor ? Cep telefonu olayını anlarım, operatörler getiriyor. Ancak playstation ları direk Sony Türkiye getiriyor diye biliyorum.

Vermiyor yurtdışından alacağınız cihazın garantisi Ülkemiz de geçerli değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Buradan alacağınız cihaz da sony eurasia garantili olmazsa garanti sony kapsamına girmiyor.

Forum da defalarca söyledim yine söylüyorum amerikadan alacağınız cihaz 1 yıl us sony garantili olur. Garantisi burada geçerli olmaz.

Forum da bazı arkadaşlar yurtdışından alırsanız oyunlar burada çalışmaz gibi şeyler de söylüyor. Buda doğru değil. Cihazı nereden alırsanız her oyun çalışır. Tüm oyunlar region free dir, Yani bölge kilidi yok.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Avrupadan aldıklarımız geçerli oluyor o zaman ?

Olmaz Sony eurasia Türkiye garantili olmadan yurdtışından alacağınız cihazların garantisi Ülkemizde geçerli olmaz. Bazı yerlerde garanti 1 yıl bizde ise kanunla 2 yıla çıkarılmış.

LuckyDreamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vergi olayı ne alaka yazin amerikaya gdiicem ordan alsam vergimi binicekler