15 Nisan 2020 #1 F funkyxd Öğrenci Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 25 Arkadaşlar geçen yaz PS4 aldım trendyoldan şu zamana kadar hiç sıkıntısı olmadi Sonra ansizin CD takınca çok ses gelmeye başladı CD yi çıkarınca duzeliyor.
Arkadaşlar geçen yaz PS4 aldım trendyoldan şu zamana kadar hiç sıkıntısı olmadi Sonra ansizin CD takınca çok ses gelmeye başladı CD yi çıkarınca duzeliyor.
15 Nisan 2020 #2 H Hasanakb Öğrenci Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 Reis CD okuma yerine düzgün oturmuyor dur yada CD okuma yerinde bir sorun olmuş olabilir CD kaynaklıda olabilir her cdde oluyorsa PS4 ile alakalıdır
Reis CD okuma yerine düzgün oturmuyor dur yada CD okuma yerinde bir sorun olmuş olabilir CD kaynaklıda olabilir her cdde oluyorsa PS4 ile alakalıdır
15 Nisan 2020 #3 BehzatAmirim Dekan Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 8,764 Çözümler 2 Reaksiyon puanı 6,972 Puanları 293 Konum Ankara Emniyet Müdürlüğü funkyxd dedi ki: Arkadaşlar geçen yaz PS4 aldım trendyoldan şu zamana kadar hiç sıkıntısı olmadi Sonra ansizin CD takınca çok ses gelmeye başladı CD yi çıkarınca duzeliyor. Genişletmek için tıkla ... DVD ROM bozulmuş olabilir bir tamirciye gösterin.
funkyxd dedi ki: Arkadaşlar geçen yaz PS4 aldım trendyoldan şu zamana kadar hiç sıkıntısı olmadi Sonra ansizin CD takınca çok ses gelmeye başladı CD yi çıkarınca duzeliyor. Genişletmek için tıkla ... DVD ROM bozulmuş olabilir bir tamirciye gösterin.
15 Nisan 2020 Konuyu başlatan #4 F funkyxd Öğrenci Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 25 Evet 2 CD'de de ses çıkıyor onceden gelmezdi nolduda bir anda bozuldu hiclikten anlamadim