27 Kasım 2016 #1 C cihan91 Öğrenci Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 34 iyi akşamlar almanyadan ps4 getittiriyorum ama online oynamak için ne yapmam gerek? alman psn card geçerlimi türkiyede? yardımcı olabilirseniz sevinirim
iyi akşamlar almanyadan ps4 getittiriyorum ama online oynamak için ne yapmam gerek? alman psn card geçerlimi türkiyede? yardımcı olabilirseniz sevinirim
29 Kasım 2016 #2 Uber Profesör Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1,858 Reaksiyon puanı 798 Puanları 293 cihan91 dedi ki: iyi akşamlar almanyadan ps4 getittiriyorum ama online oynamak için ne yapmam gerek? alman psn card geçerlimi türkiyede? yardımcı olabilirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... cihazı tr store üzerinden de kullanabilirsiniz diye düşünüyorum sonuçta biz diğer ülkelerden plus ve oyun alıp oynayabiliyoruz.
cihan91 dedi ki: iyi akşamlar almanyadan ps4 getittiriyorum ama online oynamak için ne yapmam gerek? alman psn card geçerlimi türkiyede? yardımcı olabilirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... cihazı tr store üzerinden de kullanabilirsiniz diye düşünüyorum sonuçta biz diğer ülkelerden plus ve oyun alıp oynayabiliyoruz.