Ps4 almak istiyorum

bariarcan07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ps3'ümü satıp yeni ps4 almak istiyorum ama bu konuda bilgisiz olduğum için birkaç şey sormak istedim forumları gezindim ama tam olarak sorularıma yanıt bulamadım. Şimdi öncelikle genellikle fifa 16 veya çıkınca 17 oynarım diye düşünüyorum ve online olarak ultimate team oynayacağım. Bunun için psn store üyeliği gerekiyormuş ve yıllık 150 tl imiş. Ben bu üyeliği aldıktan sonra içinde parayla fifa alacağım ve yanında ücretsiz olan bir kaç oyunu indirsem üyelik bittikten sonra bu oyunlar siliniyor mu? Cd ile oyun alsam online oynayamaz mıyım bunu?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Üyelik bittikten sonra tekrar psn plus üyeliği alana kadar psn plus üyeleri için verilen oyunlsrı oynayamazsın. Yani örneğim bu ay psn plus üyelerine nba oyunu verildi psn plus üyeliğin olduğu sürece bu oyunu ücretsiz indirir oynsrsın. Psn plus üyeliğin bitince bu ücretsiz verilen oyun hala senindir ama nba ya giremez oynayamazsın. Tekrar mesela 1 ay sonra psn plus aldın daha önceki ayda vrrılen nba kilidi açılır ve tekrar ücretsiz oynayabilirsin.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Online oyun oynamak için PSN Plus üyeliği şart Ps Store'dan alman veya Bluray olarak oynaman farketmez

bariarcan07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyelik bittikten sonra tekrar psn plus üyeliği alana kadar psn plus üyeleri için verilen oyunlsrı oynayamazsın. Yani örneğim bu ay psn plus üyelerine nba oyunu verildi psn plus üyeliğin olduğu sürece bu oyunu ücretsiz indirir oynsrsın. Psn plus üyeliğin bitince bu ücretsiz verilen oyun hala senindir ama nba ya giremez oynayamazsın. Tekrar mesela 1 ay sonra psn plus aldın daha önceki ayda vrrılen nba kilidi açılır ve tekrar ücretsiz oynayabilirsin.
Peki para ile fifa aldığımda örneğin şu an 60 tl store'da 60 liraya alınca plus üyeliğim bitince online kesilecek ama oynamaya devam edebileceğim? öyle mi