PS3'ün Gerçek Gücünü Ne Zaman Göreceğiz?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sony'nin CELL işlemcili, RSX kartlı canavar konsolu PlayStation 3'ün tam verimle nasıl çalışacağını merak ediyor musunuz?

PlayStation 3'ün gerçek gücünü görmek isteyenler, Final Fantasy XIII'ün çıkışı ile birlikte muradına erebilecek. Zira oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase, FFXIII ile ilgili soruları yanıtlarken, yayınlanan demo sürümün konsolun %50 gücünü kullandığını ve tam sürüm Final Fantasy XIII'ün PS3'ü neredeyse %100 kapasiteyle çalıştıracağını iddia etti.
Örnek olarak, Final Fantasy VII PS1 için, Final Fantasy X de PS2 için ne anlam ifade ediyorsa, FF13'ün de PS3'te o kaliteyi sunacağını belirten Kitase, buna rağmen Blu-ray ve sabit disk kapasiteleri sayesinde PlayStation 3'te disk değiştirme sorunu yaşanmayacağını da yineledi.
ff13-lightning1238600524.jpg
:: Final Fantasy XIII PS3'ün limitini zorlar mı?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Reaksiyon puanı
189
harbiden yaw şu PS3 için ISO loader'ı yazamadılar mı hala. ben de mi el atsam ne yapsan. dur şu lua dilini kurcalıyayım biraz...

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu final fantasy nasıl bir oyun online mı?

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Final Fantasy XIII ün demosumu cıkmış ps3 e :S

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ps3 zaten dünyanın en iyi konsolu.. Final Fantasy serisini hiç oynamadım ama çıktığığı ilk anda oynayacağım. Orjinal oyun almak niye bu kadar zor geliyor yurt dışı satış sitelerinde oyunların fiyatı ARAL'ın yarısından az 10-15 oyunla çok güzel bir arşiv oluşturulabilir.:)Bilmediğim bir nedenden dolayı orjinal oyun oynaması çok daha zevkli geliyor.Sadece Ps3'e çıkacak oyunlar bile bir PS almaya itiyor...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ps3 aldıracaksınız bana :) zor tutuyorum kendimi. lcd tv alırsam sanırım ps3 te alacam. ilk oynaycaam oyunda final fantasy olack