kerojann
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 104
2. el ps3 aldık ve adam ebeveyn kontrolü şifresi koymuş playstationun sayfasında varsayılan ayarları geri yükleyin yazıyordu acaba yapsam oyunlar silinirmi
Silinmez2. el ps3 aldık ve adam ebeveyn kontrolü şifresi koymuş playstationun sayfasında varsayılan ayarları geri yükleyin yazıyordu acaba yapsam oyunlar silinirmi
Silinmez
O ps3 u sıfırlamıştır sen dikkatlı ol yanlış yeri seçme ayarlatı sıfırla ps3 u değilEminmisiniz bi sayfada gördüm giden oyunlar bidaha gelmez diye bi defasında yanlışlıkla formatlandı ps3 yine başıma gelmez
değilmi yani eminmisiniz
yani ayarları sıfırlamaya korkuyorum arkadaşım ps3 bilen biri cid oluşturup satıyo falan ona sordum yapma oyunların gider o hem ayarları hemde ps3 ü sıfırlıyor dedi ondanO ps3 u sıfırlamıştır sen dikkatlı ol yanlış yeri seçme ayarlatı sıfırla ps3 u değil
ayarlar sıfırlancak işte dediğim ps3 u sıfırlama ayarını seçme ayarları sıfırla dikkatli ol yteryani ayarları sıfırlamaya korkuyorum arkadaşım ps3 bilen biri cid oluşturup satıyo falan ona sordum yapma oyunların gider o hem ayarları hemde ps3 ü sıfırlıyor dedi ondan
Varsayılan Ayarları Geri Yükle diyicem demiayarlar sıfırlancak işte dediğim ps3 u sıfırlama ayarını seçme ayarları sıfırla dikkatli ol yter
evtVarsayılan Ayarları Geri Yükle diyicem demi