PS3 sorunu

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ps3 ümde multiman yüklü. Ben ps3 ü güncelledim ve kirdirma iptal oldu artik açilmiyo multiman.
şimdi aklima bişey geldi. Ben ps3 'e format atarsam ve multiman yüklersem çalişirmi?? (hardiskimde oyunlarim var) ???
Bide bdreset diye bişey var onu yaparsam yine çalişirmi? Ben para vererek artik versiyon düşürme kirdirma yapmak istemiyorum!
Arkadaşlar ben bu arada tatil yerindeyim 19 temmuz (yarin) sabahtan yolcuyum. Mesajlariniza cevap veremeyeceğim akşama kadar.

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler..

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
PS3 HDD'sine format atarsan oyunlar başka HDD demi ? Eğer değilse onlarda silinecektir.

PS3 Güncel Multiman versiyon uygulaman var ve roma zarar vermeden yapabiliyorsan tabii ki versiyon düşürmene gerek kalmayacak ama PS3 ana menüsünden girip HDD resetle ile olmaz bu iş. HDD söküp ayrıca yapman gerekiyor.

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PS3 HDD'sine format atarsan oyunlar başka HDD demi ? Eğer değilse onlarda silinecektir.

PS3 Güncel Multiman versiyon uygulaman var ve roma zarar vermeden yapabiliyorsan tabii ki versiyon düşürmene gerek kalmayacak ama PS3 ana menüsünden girip HDD resetle ile olmaz bu iş. HDD söküp ayrıca yapman gerekiyor.

oyunlar başka hdd de ve multiman in son sürümü bende var. format atarsam olmicak mı yani?
bu arada cevabın için teşekkürler..