Ps3 mu xbox one mi pc mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemlee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pc mi Ps4 mu Xbox mi

• Kullanılan toplam oy
    2

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sizce oyun amacli hangisi daha kullanisli ve iyidir pc nin grafikleri iyi tamam da ps4 veya xbox oneninde ondan eksik kalir yani yok artik oyunlar da ilk konsola cikiyor daha gta 5 pc ye gelmedi ve pc de optimizasyon sorunlari oluyor bir de neden ps4 tercih ediliyor yorumlardan okudugum kadariyla xbox one kinect olsun ekran kalitesi olsun kolu bile daha iyi diyorlar kisacasi genel anlamda baktigimizda oyun icin en ideal urun hangisidir simdiden tesekkurler
Bu arada simdi farkettim ps3 mu yazmisin konuya ankette yazdigi gibi ps4 olacak kb

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Eğer konsollardan ikisinin biri seçilecekse bu kesinlile playstation 4 olmalı. Xbox one'nin ekran kalitesinden neyi kastettiğinizi anlamadığım için o soruya cevap veremeyeceğim. Kinect olarak xbox one ps4 den çok daha iyi. Kol olarak olarak da xbox her zaman daha iyidi ancak PS4 dualshock 4 çıkarmasıyla birlikte bir çok otoriter dualshock 4 daha iyi olduğunu söylemeye başladılar nitekim yapılan incelemer de bunu kanıtlar nitelik de. Donanım olarak PS4 xbox'tan çok daha iyi. Sadece gpu'yu örnek verecek olursak, xbox one de kullanılan ekran kartı HD7790 PS4 ise HD7870 kullanılıyor. Xbox one ülkemiz de resmi olarak satılmıyor. Microsoft yeni çıkardığı konsolu 2015-2016 önce ülkemize getirmez. Sony'nin Türk kullanıcılar için yaptığı bir çok avantaj var. PS4 arayüzünün tamamen Türkçe olması, Çıkardığı Türkçe oyunlar, Türkiye pazarına resmi olarak destek vermesi, Konsol alırken bunlarında göz önünde bulundurulması gerek. Konsollar ne kadar gelişirse gelişsin grafik anlamında PC donanımın önüne geçemeyecekler. PS3 kullanıyordum, PS4 duyuruladan konsolumu satmıştım, Şu an PS4 almak için beklemedeyim, The last of us oyunundan mahrum kalmıştım, Bu oyunun PS4 gelmesini bekliyorum. Şu an konsol aldıracak iyi ex bir oyun yok. Ex olarak PS4 de sadece iki oyun var killzone shadow fall ve knack. Bulunan oyun sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Konsolların tam gücünü henüz bilmiyoruz, Bir yıl içinde herşey belli olur o zaman daha net cevaplar veririz.